2777
2789
عنوان

موندم کدوم شغلو برم

125 بازدید | 8 پست

ب دلایلی شغل دیگ‌نمیتونم برم

جایی ظرفشورم و گاهی کارتن واینا ک میارن باس بزارم تویخچال.نمیدونم چرا گاهی کمردرد دارم کلا میترسم این کار بدترم کنه کارشم هرروزه

دومی    جایی ک تالاره کارش بهتره ازنظرسبکی واینا وهرروزنیست مثلاماهی ده پونزده روزشومیرم

ولی خب تو تالار حقوقشم کمتره

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

حس میکنم تالار محیطش شادترم هست و نسبت به شغل اول فرسایشش کمتره

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

میخوام یسری وسایل خونه بخرم وستیلمون قدیمی... فرشالنگه ب لنگه پشتیاشکسته پرده نداریم.. بابامم نداره بخره

چسبیدم ب کارظرفشوری

نمیدونم چ کنم

اگ بخاطرخریدوسایل خونه نبود میرفتم تالار

خجالت میکشم مهمون بیاد

خاستگاربیاد و...

درخواست دوستی هیچکس روقبول نمیکنم اگرهم سوالی چیزی ازم دارین تو تاپیکتون منو تگ کنید سوالتون رو بپرسید. درخواست دوستی ندین لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس میکنم تالار محیطش شادترم هست و نسبت به شغل اول فرسایشش کمتره

اره دقیقا ولی 

میخوام یسری وسایل خونه بخرم وسایلمون قدیمی... فرشالنگه ب لنگه پشتیاشکسته پرده نداریم.. بابامم نداره بخره

چسبیدم ب کارظرفشوری

نمیدونم چ کنم

اگ بخاطرخریدوسایل خونه نبود میرفتم تالار

نمیدونم چ کنم ب راهنماییتون نیازدارم

اره دقیقا ولی میخوام یسری وسایل خونه بخرم وسایلمون قدیمی... فرشالنگه ب لنگه پشتیاشکسته پرده نداریم.. ...

اگه موقتیه این وضعیت همون شغل اول رو برین تا بعد اینکه وسایل خونه تکمیل شد ❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اگه موقتیه این وضعیت همون شغل اول رو برین تا بعد اینکه وسایل خونه تکمیل شد ❤️

ممنونم ازنظرتون🩷

چکار خوبی میکنی البته بدرد خودتم میخوره وقتی خواستگار میاد... ظرفشویی برو زودتر بخری تموم شده..بعدها تالار 

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم