2777
2789
عنوان

می‌خوام دعای عهد بخونم اسمتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 77 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرتون امام رضا منو بخشیده خخیلی دوستشون دارن میترسم منو نبخشن

به نظر من اره .

خدا هرکسی که پشیمون باشه رو میبخشه و کمکش می‌کنه فقط وقتی میفهمی خدا کمکت کرده که پشیمون شده باشی 

امام رضا که معصومه و عاشق خداست و بنده محبوب خداست نمیبخشه به نظرتون ؟ 

خیلی اهل بیت مهربونن و عاشق امتشون هستند غصه شون رو دارند و دلشون میخواد به راه راست بیاند پس خوشحال هم هستند به عقیده من 

نتیجه دیدی خدایی ؟ من مسئله عشقیه(:ناخن هم دارم و غسل گردنمه

از نماز نافله مغرب ؟ 

بله اما چندتا نکته وجود داره . .من به خدا میسپارم همه چی رو بعدش و میدونم خیر و صلاحم پیش میاد و اینکه استغفار هم خیلی کمک می‌کنه برای مستجاب شدن دعا . 

من میشه گفت ۸۰ درصد خواسته هام برآورده شده وقتی خوندم نماز نافله مغرب رو . کلا برام نماز معجزه هست . 

چون علاوه بر مستجاب شدن دعاهام  ، چندتا از کارهای غیر ممکن رو برام ممکن کرد .

تازه توی کارهای سخت نذر نماز نافله میکنم 

از نماز نافله مغرب ؟ بله اما چندتا نکته وجود داره . .من به خدا میسپارم همه چی رو بعدش و میدونم خیر و ...

کاش نماز میخوندی منو دعام میکردی

من ناخن هام کاشته

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

کاش نماز میخوندی منو دعام میکردیمن ناخن هام کاشته

باشه عزیزم حتما . 

فقط الان شرایطش ندارم ، تا چند روز دیگه میتونم بخونم براتون .

فقط نیتتون یا اسمتون رو بگید . 

مریم دعا کن خدا ببخشم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یه صلوات هدیه کردم بهت مچکرم

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

مریم دعا کن خدا ببخشم اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یه صلوات هدیه کردم بهت مچکرم

چشم دعاگوتونم حتما . ممنونم خیلی برام ارزشمنده🌸

امام علی (ع) می‌فرماید: به هرکس که چهار چیز اعطا شد، از چهار چیز محروم نمی‌شود: هرکس دعا کند از اجابتش محروم نمی‌گردد، هرکس توبه نمود، از قبولی آن محروم نشود، هرکس استغفار کرد، ازبخشش آن محروم نمی‌گردد و هرکس شکر نماید از افزون شدن محروم نخواهد شد.

امام صادق علیه السلام فرمود: گاهى انسان گناهى مى کند و خدا به خاطر آن گناه او را به بهشت مى برد .

عرض شد: آیا خدا به خاطر گناه او را به بهشت مى برد؟

بله او گناهى مى کند ولى همیشه از آن گناه بیمناک، و بر نفس خود غضبناک است، خدا هم او را مى بخشد و داخل بهشت مى کند . البته باید دانست توبه براى کسانى نیست که تمام عمر بدى مى کنند تا زمانى که یکى از آنها را مرگ فرا مى گیرد، در آن حال مى گوید: الان توبه کردم. (نساء، آیه ۱۸)

امام باقر علیه السلام به محمد بن مسلم چنین مى فرماید: وقتى که مؤمن توبه مى کند، گناهان قبل از توبه اش بخشیده مى شود، پس او باید براى بعد از توبه عمل کند. ولى آگاه باشید بخدا قسم این مزیت فقط براى اهل ایمان است

باشه عزیزم حتما . فقط الان شرایطش ندارم ، تا چند روز دیگه میتونم بخونم براتون .فقط نیتتون یا اسمتون ...

درخواست بدم ؟ شیرینت هم سرجاشه اگه بشه دعاگوتم هستم خیلی زیاد

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

چشم دعاگوتونم حتما . ممنونم خیلی برام ارزشمنده🌸امام علی (ع) می‌فرماید: به هرکس که چهار چیز اعطا شد، ...

ان شاءالله توکل به خدا 

محتاج دعاتونم 

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

درخواست بدم ؟ شیرینت هم سرجاشه اگه بشه دعاگوتم هستم خیلی زیاد

اره عزیزم درخواست بده . 

فقط اینکه من برای این اینجا مینویسم حاجتی دارید بگید چون برای رضای خدا می‌خوام تو کارم بقیه هم شریک بشند ، هدیه میکنم تا بقیه اگه توانشو ندارند یا کسی فوت کرده باشه براش بخونم چون دستش از دنیا کوتاهه . 

شاید بشه گفت هم برای مردم هم برای خودم میخونم تا خدا کمکمون کنه .

چون میدونم اون دنیا خدا دستمو میگیره ، فقط به خاطر خدا برای بقیه دعا میکنم .

اگه امکانش باشه که دعاگوی آقا امام زمان و منو و خانوادم باشید کلا هر وقت به ذهنتون اومد همین برام یه دنیا ارزش داره🌸