2777
2789
عنوان

می‌خوام دعای عهد بخونم اسمتون رو بنویسید

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 77 پست
دعا کن خدا ببخشم و امام رضا دوستم داشته باشهآریانا هستم

چشم دعاگوتونم . وقتی از گناهی پشیمونی خدا میبخشه 

امام علی (ع) می‌فرماید: به هرکس که چهار چیز اعطا شد، از چهار چیز محروم نمی‌شود: هرکس دعا کند از اجابتش محروم نمی‌گردد، هرکس توبه نمود، از قبولی آن محروم نشود، هرکس استغفار کرد، ازبخشش آن محروم نمی‌گردد و هرکس شکر نماید از افزون شدن محروم نخواهد شد.

امام صادق علیه السلام فرمود: گاهى انسان گناهى مى کند و خدا به خاطر آن گناه او را به بهشت مى برد .

عرض شد: آیا خدا به خاطر گناه او را به بهشت مى برد؟

بله او گناهى مى کند ولى همیشه از آن گناه بیمناک، و بر نفس خود غضبناک است، خدا هم او را مى بخشد و داخل بهشت مى کند . البته باید دانست توبه براى کسانى نیست که تمام عمر بدى مى کنند تا زمانى که یکى از آنها را مرگ فرا مى گیرد، در آن حال مى گوید: الان توبه کردم. (نساء، آیه ۱۸)

امام باقر علیه السلام به محمد بن مسلم چنین مى فرماید: وقتى که مؤمن توبه مى کند، گناهان قبل از توبه اش بخشیده مى شود، پس او باید براى بعد از توبه عمل کند. ولى آگاه باشید بخدا قسم این مزیت فقط براى اهل ایمان است

سلام عزیزم به نیت مهرانه و زهرا خیلی دعا کن منم برای شما 5 مرتبه صلوات میفرستم

سلام ،چشم حتما ، هدیه به مهرانه و زهرا و خانواده اش . 

ممنونم از شما ، خیلی برام ارزشمنده 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برامنو خانوادم دعا کن لطفا

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عاقبت بخیر باشید انشالله من هم دعای فرج میخونم از طرف شما و همه افراد تاپیک تون هدیه به آقا جان

زنده باشید .

خیلی دعای قشنگی هست ان شا الله شما هم عاقبت بخیر باشید 🌸

ممنونم از شما ، خیلی برام ارزشمنده 🌸