2777
2789

خرج دکتر و ماهی یه تیکه لباس یا لوازم ارایشی چیزی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سنگ های انرژی؟

کریستال 

یجورایی کلکسیون شخصی درست کردم برای خودم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

بیرون برم زیاد میشه ولی تو خونه اسنپ فود خوراکی اینا بیاره ۷٠٠

۸٠٠

🦁💚🤍❤️دلم میخواد به بعضی عقاید احترام بگذارم ولی احترام به انهارا توهین به شعور خودم میدانم.                انتونی ها پکنیز.                                                                            لطفا افراد مذهبی تو تاپیکن نیان و رو پست های من هم نظر ندن(اگه نمیخوان فحش بشنون)

ربط داره چون هر 3ماه 1ونیم برای زبان میدم و یه1ماهیه باشگاه نمیرم(از این ماه میرم) و چون معمولا غذا از بیرون میگیریم شاید میانگین ماهی15-20تومن دربیاد البته پول بابامه نه خودم خودم هنوز کار نمیکنم

ربط داره چون هر 3ماه 1ونیم برای زبان میدم و یه1ماهیه باشگاه نمیرم(از این ماه میرم) و چون معمولا غذا ...

اها

میتونم بپرسم چند سالته که هنوز سرکار نمیری؟

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

عزیزم تو یک تاپیک دیدم گفتین حس ششم دارین میشه خواهش کنم جواب سوالامو بگیییننن لطفا

من ارتباطم با آ که الان تو ذهنمه چهار ماهیه قطع شده درست میشه؟ چه زمانی

من کی میرم تو رابطه 

کی ازدواج میکنم  از موقعیت و ذاتش میگی 

مرسی عزیزم

❤️❤️❤️❤️❤️عزیزم من دلتنگ بچه هامم دعات میکنم میگی سمیراطلاق داره یانه هزینه شم میدم ؟؟؟

هزینه نمیخواد عزیز هیچوقت هم هیچ جا اگه کسی هزینه خواست قبول نکن 

تنها تلاشم روی خودمو و هدفامه 💫🦋

هزینه نمیخواد عزیز هیچوقت هم هیچ جا اگه کسی هزینه خواست قبول نکن

خداخیرت بده۰❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏 شنیدم شماحست قویه من دلتنگ بچه هامم اسمم سمیراس می خوام بدونم زندگیم درست میشه شوهرم برمیگرده ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️