2777
2789
عنوان

اگ مادری بیداره بیاد بچم جیش نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 34 پست
خب یعنی کلا از اول قصد این کار رو نداشتیدو بعد از مشکلش تصمیم گرفتید؟

بیماری داشت دکتر اجازه ختنه نداد تو این سالها الان خوب شده دوست عزیز دلم نمیخواد توضیح بدم 

یه قرصی هست اسمشو یادم نیست مال سوزش ادراره من یبار دخترم سوزش داشت براش گرفتیم زود خوب شد

اون احتالا از داخل بوده

این الان زخمه از بیرون و ادرار اسیدیه و پوست رو میسوزونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما همه پسرهای فامیل را زیر ۲ماهگی ختنه کردیم.. همه شون الحمدلله سالم انتجربه ام رو گفتم برای بقیه ما ...

الحمدلله

ولی گلم بعضی وقتا شرایطی پیش میاد نمیشه همسر من قبل تولد پسرم خیلی حساس بود همش در مورد ختنه بچه حرف میزد که زود انجام بشه تحقیق میکرد جای خوب ببره ولی وقتی بچه به دنیا اومد چون تپل بود گفتن نباید ختنه بشه این بود که مجبور شدیم تا پنج سالگیش صبر کنیم

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.

از نظر روحی مشکلی واسش پیش نیومد؟

نه

طاقت بچه ها بیشتر از اون چیز هست که ما فکر میکنیم به شرطی که اطرافیان برخورد درستی داشته باشن.  

خدایا به من قلبی بزرگ بده آنقدر بزرگ که همه هستی در آن جای بگیرند.