2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پریود تو بارداری غیر ممکن نیس ولی شدنی هم نیس . من نشنیدم کسی بگه تو بارداری پزیود شدم ولی لکه بینی ...

اخه میگ ن پریودشدمباردارنیستم منم ن الان تابستون بیشترمیریم بیرون دورهمیم قلیون میکشه نگرانم 

برامن ک نیس برادوستمه چون قلیون میکشه نگرانم

اون بهتره خودش به فکر خودش باشه قلیونشو بیخیال میکشه شما اینجا تاپیک میزنی براش  اون خودش باید نگران خودشو بچه احتمالی باشه نگرانیتو بذار واسه خودت ما بیشتر از همه خودمون بهش نیاز داریم

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒

اون بهتره خودش به فکر خودش باشه قلیونشو بیخیال میکشه شما اینجا تاپیک میزنی براش اون خودش باید نگران ...

اره درست میگید ولی خوب من ب حاخواهربزرگترشم اون کمسنه 

حالا نظرتونه بیبی چک بزنه نشون میده

اره درست میگید ولی خوب من ب حاخواهربزرگترشم اون کمسنه حالا نظرتونه بیبی چک بزنه نشون میده

اره نشون میده 

چه باردار باشه و خونریزی بارداری باشه که نشون میده مثبت میشه

چه پریود واقعی باشه و باردار نباشه بازم نشون میده منفی میشه

کاری به اسمم نداشته باش سلیقه شخصیمه😒