2777
2789

یه پیچ پارچه  مجلسی من ازش یه پارچه گرفتم و پولشو‌ واریز کردم 2 تومن 

بعد یکروز بهم دایرکت داد که موجودیشون تموم شده یکی دیگه رو انتخاب کنم منم گفتم نه پولمو برگشت بزنین 

حالا 3 روزه همش میگه چشم واریز میشه 

چندبار بهش گفتم با زبان خوش یا تهدید که پولمو بزن ولی همش میگه چشم حتما برات میزنم دادیم به حسابدار میزنه 

بچه ها چیکار کنم؟کمک کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم قانونی پیگیری میکنم میگه لازم نیست این چیزا واریز میکنم برات

قانونی اقدام کن ما یکسال صبر کردیم در نهایت دیدیم  نه جنسمومو میده نه پولمونو ..شکایت کردیم کاش همون اول شکایت میکردیم زودتر به پولمون میرسیدم از من میشنوی زودتر اقدام کن

من ۸ روزه یه تومنم دست اسنپ پی هست برنمیگردونه 

هی امروز و فردا میکنن 

امروزم گفت ،امور مالیمون شنبه تا چهارشنبه ها هستن ،شنبه حالا باهاتون تماس میگیرن 

فکر کن تازه قراره تماس بگیرن🥴

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نمیدونم چرا انقد زورم اومده بخدا بحث پول نیست فقط خیلی با ارامش میگه چشم عزیزم بر میگردونم عصبانی می ...

منم نمیگم پیگیری نکن میگن حرص نخور پیر میشی نهایتش بعد یه هفته قانونی پیگیری میکنی به بدن خودت برا دو تومن آسیب نزن اما پیگیر باش پشت سر هم پیام بده پارسال برا منم همین اتفاق افتاد بعد از بیست روز پولم را دادن 

🥰🥰

منم نمیگم پیگیری نکن میگن حرص نخور پیر میشی نهایتش بعد یه هفته قانونی پیگیری میکنی به بدن خودت برا د ...

به دوتا پیجشم پیام دادم پشت سرهم فقط میگه چشم عزیزم 

نمیدونم چرا خیلی بی خیاله واسه همین عصبانی شدم

اسنپ پی چیه متوجه نشدم.

تو برنامه اسنپ هست 

بهت اعتبار میده برا خرید 

بعد شما اقساطی پولو به اسنپ پی برمیگردونی 

من خرید زدم ،قسط اولم زدم ،ولی فروشگاه داغون خانومی ،سفارشمو ثبت نکرد ،قسط اول ازم کسر شد بدون ثبت سفارش. 

۸ روز زنگ میزنم بابا پولو برگردونید دوباره ثبت سفارش کنم ،هی سر میدونن☹️

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)