من قرعه کشی نوشتم به اسمم در اومده حالا میگه باید چک بدی من نمیشناسمتون بهتون اعتماد ندارم منم گفتم چرا از اول نگفتی گفت میخای درآ از قرعه بعد هر چقدر میگم سفته قبول نمیکنه میگه باید چک باشه بنظرتون ممکنه نیتی داشته باشه به پولش احتیاج دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین باره میشنومولی قرعه کشی چیز خوبی نیس اگه ی وقت هم خواستین خانوادگی بزارین چندتا دوست ک میشناس ...
اخه دختر خالم گفت دوستم میشناسمش رو اون حساب نوشتم بعد الان اون خانم میگه من نمیشناسمت چطوری پول بدم دستت منن میگم سفته میدم میگه نه باید چک باشه و خانواده ام چون کم جمعیتیم نمیتونم بزارم عزیزم
عذر میخام انقدر سوال میکنم یعنی راهی نداره مثلا روی مبلغ و چسب بزنم یا دور و برش ببندم ممنونم برام و ...
خوب روی قیمت چسب بزنی نمیتونه ببره وصولش کنه؟؟؟شما که قرارداد رسمی و محضری ندارین و همینطوری داری بهش یه برگه چک میدی و اونم میتونه به راحتی ببره و وصول کنه..تو میگی نمیشناسی و نباید تحت هیچ شرایطی ریسک کنی...از چاله در نیا بیافتی تو چاه