2777
2789

شوهرم قیمت پرده خونمون که قراره پدرم بزنه

به اونا گفته اونم برگشته گفته عمرا انقد باشه نهایت نصف اون

با شوهرم بدجوری سر اون دعوا کردم گفت چرا نخود تو دهنت خیس نمیشه با اون چه ربطی داره

حرفاش اعصابمو خورد کرد بدجوری

نمیدونم چیکار کنم گوشی خاموش کرد شوهرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقصر شوهرته عزیزم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

چطور جدی اخه شوهرم دهنش خیلی لقه هرچیزی رو میره میگه

چیزی که میخای بقیه نفهمن بهش نگو شوهر منم همینه وقتی دیدم میره خواسته یا ناخواسته برا اونا تعریف میکنه بعد گردنم نمیگیره یا میگه حواسم نبود دیگه سعی کردم چیزی بهش نگم تقریبا

تو زندگیم سعی کردم ازارم به کسی نرسه وادم خوبی باشم😊،اگر جوابت ندادم چون معمولا عادت ندارم با کسی دهن به دهن بشم وبراخودم ارزش قائلم,🧡

اخه جلوی من نگفت پشت تلفن گفت شوهرممنم دعوا کردم گفت اخه تو چرا میگیادمو میسوزنه میگه پرده نصف اونم ...

خب پس خودتم مقصری از کارات به شوهرت میگی وقتی انقدر دهن لقه و خاله زنکه هیچی دیگه بهش نگو 

دلیلی نداره همه چیو بزاری کف دستش کارتو زیر زیرکی بکن بلد نیسیا