2777
2789

دخترم تازه چند روزه از چله در اومده شکمش خیلی نفخ میکنه خیلی گریه میکنه جوری ک اصلا ساکت نمیشه همه کار کردم دکترم بردمش خودمم تو خورد و خوراک خیلی رعایت میکنم... فندوق مامان اذیته منم همش باهاش گریه میکنم  اگ کسی تجربه داره راه کار بهم بده 

کنار تو چه ارومم،چه ارومی کنار من😍😍😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من فروش گاه سیسمونی دارم بیشتر مشتری ها برای کم کردن نفخ از شیشه های ضد نفخ (نی دار) استفاده می ...

سلام عزیزم مرسی از راهنماییتون چشم حتما امتحانش میکنم

هیچ راهی نیس ولی قطره دایتمیکون یاقطره کولیکدیاقطره کولیکزبازیکم مساعده رژیم نگیرمن رژیم گرفتم نه دخترم خوب ازسینم سیرمیشدنه وزن میگرف سعی کن بعدغذادودونه هل بخوری عرق نعناع یه نصف استکان بایه نصف استکان رازیانه همیشه بعدغذابخوری کندرهم بعدغذابجوی یه ذره اروم میکنه من بچم۴ماهشه هنوزم هی نفخ میگیره

هیچ راهی نیس ولی قطره دایتمیکون یاقطره کولیکدیاقطره کولیکزبازیکم مساعده رژیم نگیرمن رژیم گرفتم نه دخ ...

همه اینایی ک گفتی رو میخورم ولی نمیدونم چرا تاثیری نداره..

عزيزم دلشو گرم نگه دار و بزارش تو گهواره تكونش بده يا موقعي ك گويه ميكنه سشوار روشن كن يا جارو بزقي مثل صدايي ك تو شكمت بوده ارومش ميكنه در ضمن كنارش بهش قطره كوليكز بده اروش ميكنه بعد در اخر دمر بخابونش روي پاهات و پشت كتف هاشو ماساژ بده ك باد دلش خالي بشه 

میدونم امسال ساله منه همه چی درست میشه سال دیگه تو خونه 🏠خودم هستم 😘☺️ماشین خودم دارم🚗
بعد از شیر خوردن عاروقشو بگیر.سعی کن روی سطح شیبدار  بخوابونیش.مثلا توی کریر

توی کریر امتحان نکردم. مرسی امتحان میکنم انشالله ک تاثیر داشته باشه