من هیچ طلایی نداشتم. دوساله کارگری کردم و تونستم یکم طلا برای خودم بخرم...... خیلی به سختی این طلا رو خریدم اگر طلاهام بفروشم با پول های پس اندازم و وامی که گرفتم کلا ۵۰۰ ملیون میشه. ماشین شوهرم قدیمی درب و داغون و ارزش فروش هم نداره کلا ۷۰ هم نمیخرن. به نظرتون ماشین بخریم؟؟؟چه ماشینی بخریم . خودم نظرم به ال نود دست دوم هست. نظرشما چیه؟؟ از یک طرف هم میگم طلا بفروشم خودم صفر میشم و دلم برای اون ۱۰ ساعت سرپا موندن و کارکردن مبسوزه....خیلی دو دلم شماها راهنماییم کنید. اینم بگم هیچی به نامم نیس. اگر ماشین بخریم به نام خودم میشه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اگررر قراره قطعابه نام خودت بشه بخر .نه که دقیقه ی نودی دبه کنه بگه بزن به نام من که برم کارهای تعویض پلاک و انجام بدم تو نری بین یه گله مرد .حواستووو خیلی جمع کن
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!