2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به من ثابت شد اول باید ببینی طرف حاضره به خاطرت بجنگه و تلاش کنه ؟ ارزش داری براش ؟ که عملی ثابت کنه .. اگه اینا ثابت شد بعد بزار دست بزنه بهت .. حتی دست گرفتن معمولی چون هم وابستگی عاطفی میاره هم طرف فکر میکنه حد و‌مرز نداری 

طرف من روز قبل کات دستمو ‌می بوسید و این کارا .. صبحش گفت کات کنیم ):

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
یکی دیت اول اوکیه یکی دیت دهم هم اوکی نیستاون بستگی به حس تو داره که دوست داری بغلش کنی یا نه چون چی ...

خب من خودم دوست دارم بغل کنم 

ولی گفتم دوماه دیگه ولی گفتم از شما بپرسم ایندفعه بغل کنم یانه

خیاط و طراحی لباس هستم😌

به من ثابت شد اول باید ببینی طرف حاضره به خاطرت بجنگه و تلاش کنه ؟ ارزش داری براش ؟ که عملی ثابت کنه ...

یعنی بعده این که گفت نمیام شهرتون یکسال بازم ارتباط فیزیکی رو حفظ کرد 😅

اسی از منی حد ‌و‌حدود سفت داشتم همیشه یه توصیه رو بپذیر:

جلو پسرا اصلا شل نباش 

اگه واسه مهمه و اعتقاد داری به محرم بودن تحت هیچ شرایطی قبول نکن‌ حداقل تا دو ماه دست بزنه بهت 

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
به من ثابت شد اول باید ببینی طرف حاضره به خاطرت بجنگه و تلاش کنه ؟ ارزش داری براش ؟ که عملی ثابت کنه ...

چطور ببینم که برام میجنگه 

خیاط و طراحی لباس هستم😌

اسی از منی حد ‌و‌حدود سفت داشتم همیشه یه توصیه رو بپذیر:جلو پسرا اصلا شل نباش اگه واسه مهمه و اعتقاد ...

اره دقیقاً برام مهمه خیلی ممنون

خیاط و طراحی لباس هستم😌