2777
2789

همش داغونن

یکسر تو خونه بحث

هر کی میاد کمیسیون میگیرن تحلیل می‌کنن به درد نمیخوره رد میکنن واقعا هم به درد نمیخورن 

اما من خجالت میکشم همش فک میکنم شاید لیاقت ندارم که آدم درستی نمیاد برام 

خیلی خجالت میکشم و تحقیر میشممممم

ای کاش میشد خودکشی کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهادم به شما اینه

هر کسیو توی خونه راه ندید!!!

لزومی نداره هر کی اومد اجازه بدید بیان خواستگاری

دلیلی نداره اصلا

مگه نمیگی داغونن

خب طرف شغلش بده یا مشکلی داره

کلا راه ندید

بلاخره یکی معرفی میکنه

چهارتا سوال خانوادت میتونن بپرسن

🔴🔴 امیدی هم به خواستگار سنتی نداشته باش

بهتره تو جامعه باشی

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

وآ خودکشی چرا مال منم داغونن ولی منم پا به پای خونوادم تحلیل میکنم اینکه اونها داغونن دلیل بر داغون ...

پس چرا یه آدم درست پیدا نمیشه

پس این ادمای خوب کجا میرن

ببین الان ازدوآج سنتی نیست پسرا ترجیح میدن حودشون پیدا کنند با هاش ازدواج کنند اونایی هم که سنتی میرن یا زیادی سنشون زیاده یاهم کات کردن و و خیانت و ته مانده یکی دیگه هستن یاهم بعضی شغلا که نظامین میرن دنبال زن معلم اخرشم پیداش نمیکنن میرن دخترخاله ای فامیلی رو میگیرن واقعیتش اینه اعتماد بنفسم پایین نیار

پیشنهادم به شما اینههر کسیو توی خونه راه ندید!!!لزومی نداره هر کی اومد اجازه بدید بیان خواستگاریدلیل ...

راه نمیدیم اصن 

پشت تلفن شرایط میپرسیم همونجا رد میکنیم 

ولی بازم...

والا اونایی هم که برا دوستی میان به غیر سنتی آدمای جالبی نیستن 

راه نمیدیم اصن پشت تلفن شرایط میپرسیم همونجا رد میکنیم ولی بازم...والا اونایی هم که برا دوستی میان ب ...

کار خوبی میکنید

گلم

سنتی همینه

به خیلیا ممکنه بربخوره این حرفم

ولی توی جامعه الان

حالا منصف باشم

۸۰ درصد در نظر میگیرم

۸۰ درصد پسرایی که سنتی میرن براشون جلو

کلا یه مشکلی دارن

یا بچه ننه باشن

یا افسار زندگی دست مادره باشه

یا به قول شما بیکار باشن!!

چون توی جامعه الان با این نسل

بعیده یه پسر بگه مادرش براش زن بگیره!!

مگر خودش یه دور ۱۰۰ تا دخترو امتحان کرده باشه

حرفم به مزاج خیلیا خوش نمیاد ولی واقعیه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

کار خوبی میکنیدگلمسنتی همینهبه خیلیا ممکنه بربخوره این حرفمولی توی جامعه الانحالا منصف باشم۸۰ درصد د ...

آره صدرصد فکر کن از دختره که دوست شون باشه نهایت استفاده رو میکنن آخرشم میرن دختر افتاب مهتاب ندیده سنتی و ... که دائم بهشون فشار بیارن