2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دختر خالم پیام نور حقوق میخونه ازش پرسیدم گفت ترمی ۳میلیون گفت چون ورزش دارن و ورزش کار عملی هس ...

پس چرا میگن هر واحد ۶۷۰ خب فک کن ۲۰ واحد برداری خیلی میشه که تازه شهریه ثابت بماند

پس چرا میگن هر واحد ۶۷۰ خب فک کن ۲۰ واحد برداری خیلی میشه که تازه شهریه ثابت بماند

ن من ب یه مشاوره تو اینستا پیام دادم ی پست در مورد همین شهریه گذاشته بود اینو فرستاد برام

💸 شهریه دانشگاه‌ها (کارشناسی 1404)

نوع دانشگاه شهریه هر ترم (میانگین) توضیح کوتاه

روزانه رایگان فقط هزینه خوابگاه و غذا
شبانه (نوبت دوم) 5 تا 8 میلیون بدون خوابگاه
پردیس خودگردان 15 تا 30 میلیون پزشکی بالاتر (50 تا 90 میلیون)
بین‌الملل 20 تا 35 میلیون مخصوص اتباع یا کنکور جدا
دانشگاه آزاد 6 تا 15 میلیون بستگی به رشته داره
دانشگاه غیرانتفاعی 5 تا 9 میلیون امکانات و اساتید متغیر
دانشگاه پیام نور 3 تا 5 میلیون کلاس حضوری کم، امتحان حضوری
فرهنگیان (شهید رجایی) حقوق می‌گیرن! ماهی 3 تا 5 میلیون، تعهد خدمت

---

📝 نکته مهم:

رشته‌های پزشکی، دندان‌پزشکی، داروسازی در پردیس یا آزاد، به 100 میلیون در هر ترم هم می‌رسه! که میشه سالی 200 میلیون!

تو دانشگاه‌های پیام‌نور یا غیرانتفاعی، شهریه ثابت + متغیر داره؛ متغیر بر اساس تعداد واحده.

ن من ب یه مشاوره تو اینستا پیام دادم ی پست در مورد همین شهریه گذاشته بود اینو فرستاد برام💸 شهریه دا ...

عزیزم پیام نور زده ۳ تا ۵ شهریه متغیر و ثابت باهم اینقد شده؟