2777
2789

برنج دودی با برنج ایرانی و پاکستانی را گذاشتم خیس خورد .

تقریبا سه و‌نصف پیمانه .

سه ساعت خیس خورد .

بعد پختم .شد اندازه چهار نفر ..

نصفش هم واسه فردا موند .چون کم کشیدم با نون خوردیم .

نصف هم خوراک هم واسه فردا نگه داشتم .

مجردم .به بابا داداشم گفتم شاید خواب موندم .نشد بپزم .نگهداریم واسه فردا ناهار.

مامانم فعلا خونه نیست.

حالا هرکی باشه میگند وایی چقدر خسیسه

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا یه پیمانه بیشتر می پختی من ۴ پیمانه برای ۴ نفر میدرستم

خوراک بود .با نون میشد خورد.برنج هم گذاشتم .سه پیمانه و‌نیم .هم پاکستانی هم ایرانی .هم دودی ‌.مثل نیم دانس 

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

خسیس نیستی عجیبی. اتباع هستی؟

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
چند سالته .اهل کجایی ؟

تهرانی ام نزدیک چهل سالمه چطو مگه

I live among you ....................................................................................................................................................................................................................................................................................................Well-disguised
اتباع را از کجا اوردی؟؟؟؟؟؟

تاپیکات یه جوریه انگار فارسی بلد نیستی