2777
2789
عنوان

دیتم کنسل شد اونم بخاطر یه دلیل مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 84 پست
وای واقعااااا ؟ینی چطوریییییی شد ؟چیاش بش گفتیی؟منم بهش گفتم بوس و اینا ممنوع خوشم نمیاد برگشته گفته ...

ببین پسری ک دوستت داشته باشه واقعنی با همه چیز کنار میاد 

من گفتم بغل و بوس و اینا ندارم ۱۰ تا قانون گذاشتم برا خودم و گفتم نظرت چیه گفت هیچی بعدش رفتارش عوض شد سرد شد حالا رفته هدیه هم گرفته ک واسم مهم نیست چون چیزی گرفته ک دوست ندارم

خیلی خوشش اومد از رفتارم هر جا می‌نشست میگفت من افتخار میکنم با فلانیم تا حالا پشه نرم کنارش رد نشده ...

آره واقعا دمت گرم بهترین رفتار بود و ی پوئن مثبت اومد ب نظرششش .

حیف از دست داد تورو

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین پسری ک دوستت داشته باشه واقعنی با همه چیز کنار میاد من گفتم بغل و بوس و اینا ندارم ۱۰ تا قانون ...

افرین دمت گررررم واقعا .

بهش گفتی بوس و اینا کلا ممنوع تا محرم بشین؟

رفته هدیه گرفته که میخاد از دلت دربیاره خوبه کهههه😂

آره واقعا دمت گرم بهترین رفتار بود و ی پوئن مثبت اومد ب نظرششش .حیف از دست داد تورو

هنوز بعد ۳سال پیام میده تا اینکه چن هفته پیش زدم بلاکش کردم😂البته خب اولین رابطم بود و اون رفتار واقعا چیزی بود که بودم ادا نبود

افرین دمت گررررم واقعا .بهش گفتی بوس و اینا کلا ممنوع تا محرم بشین؟رفته هدیه گرفته که میخاد از دلت د ...

قربونت برم 

هدیه اش برام مهم نیست وقتی قصد و نیت بدی داره

هنوز بعد ۳سال پیام میده تا اینکه چن هفته پیش زدم بلاکش کردم😂البته خب اولین رابطم بود و اون رفتار وا ...

گلوش پیشت  حسابی گیر کررده .😂😂

بگو میخاستی تلاش میکردی احه فاصله هم شد بهونه 

پسری ک یکیو بخواد کوه رو جابجا میکنن براش 

قربونت برم هدیه اش برام مهم نیست وقتی قصد و نیت بدی داره

خب الان هدیه گرفتنش چی بود؟

با شرط هات کنار نیمده؟

من فک کردم هدیه گرفت و با شرط هات کنار اومد

خب الان هدیه گرفتنش چی بود؟با شرط هات کنار نیمده؟من فک کردم هدیه گرفت و با شرط هات کنار اومد

منم دیشب گفتم هدیه تو نمیخوام وقتی ب حرفم اندازه مورچه اهمیت نمیدی