2777
2789
عنوان

دیتم کنسل شد اونم بخاطر یه دلیل مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 931 بازدید | 84 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا کات کنیه وقت با دوستش هماهنگ نکنه به تو بگه تنها اومدم بعد خدای نکرده اتفاقی پیش بیاداعتماد نکن

منم از این مسئله نگرانم موندم چطوری کات کنم چی بگم ایده ای ندارید

اگ ناراحت شد و اینا چی بگم؟؟ بش میگم نامحرمی میگه نه تو مال من میشی و این حرفا نمیدونم پی بگم بش

راستش من خودم قرار اول رفتم طرف دست داد من با گوشی دست دادم ینی عملا دستش به دستم نخورد😂😂اینم خوبه

راستش من خودم قرار اول رفتم طرف دست داد من با گوشی دست دادم ینی عملا دستش به دستم نخورد😂😂اینم خوبه

اووو ایول چه راهکار خوبی اجرا کردی افرین .  😂😂

آخرش چیشد ب تفاهم رسیدین؟ 

کاربری خواهرم بوده الان برای منه

اووو ایول چه راهکار خوبی اجرا کردی افرین . 😂😂آخرش چیشد ب تفاهم رسیدین؟

خیلی خوشش اومد از رفتارم هر جا می‌نشست میگفت من افتخار میکنم با فلانیم تا حالا پشه نرم کنارش رد نشده😂😂

فاصلمون دور بود قسمت نشد

😭😂اینارو بهش گفتم ببین عوض شدااا پسرا چرا اینطورین

وای واقعااااا ؟

ینی چطوریییییی شد ؟

چیاش بش گفتیی؟

منم بهش گفتم بوس و اینا ممنوع خوشم نمیاد برگشته گفته ناراحت میشم و کلی چیز بهم گف ک تو عشق سرت نمیشه😢

کاربری خواهرم بوده الان برای منه