2777
2789

نظرتون چیه؟ازدواج با فامیل یعنی ازدواج با برادر خواهر چون تقریبا هم خون هستیم و اگر در نظر بگیریم اکثر فرزند های این نوع ازدواج ها مشکل دار هستن نظر شما چیه؟

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

علمیه

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

اکثرا پسرعمو هام و دختر عموم هام باهم ازدواج کردن 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی ام که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگر. شد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ی مچاله می‌شویم بی صدا می‌میریم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا ازدواج فامیلی به جز اختلال های ژنتیکی مشکلات خانوادگی فامیلی هم به وجود میاره

تو بیشتر دنیا هم غیرقانونیه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

خیلی از کشورا این اعتقاد رو دارن که نباید پسر عمو دختر عمو ازدواج کنن .

دقیقا به خاطر اینکه احتمال بروز مشکلات ژنتیکی بیشتر میشه .

اما خب تو کشورمون جا افتاده دیگه.

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

این چه حرف مسخره ای هست

قطعا ازدواج فامیلی دردسر های خودش رو داره به خصوص برای بچه دار شدن 

ولی این که بگی مثل ازدواج با خواهر برادر هست یه توهین بزرگ به اونایی هست که با پسرعمو عروسی کردن یا پدر مادرشون این مدلی ازدواج کردن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

کی گفته با پسر عمو یعنی خواهر و برادر هم خونیم؟😐😐😐

خب در نظر بگیرید 

پسر عمو یعنی برادر پدرمون

مگه خونی که تو رگای ماست پدری نیست پس همین خون در رگای پسر عموی ادمه پس تقریبا همخونیم

اومدم بکنمت🙂                                                                 ولی گفتم گل که کندن نداره🥰🌹

انقدازدواج دخترعموپسرعمودیدم هیچ کدومم بچه های مشکل دارندارن

خب بله همشون که نه ولی تقریبا هم خون و خواهر برادر محسوب میشیم

خب اینطور که نصف بیشتر جمعیت  ایران باید داغون و مشکل دار باشن😐

این همه آدم که ازدواج فامیلی داشتن و سالمن بچه‌هاشون و برعکس کسایی هستن که غریبه بودن هزار پشتشون هم بهم نمیرسیده اما بچه‌هاشون مشکل دارن .

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️