2777
2789
عنوان

چطور با دوری از خانواده کنار بیام

91 بازدید | 10 پست

بعد چهار سال هنوز همش سخت و سخت‌تر میشه 

هر روز بیشتر نبود خانواده ام کنارم حس میشه 

نمیگم عالین 

ن،حتی فامیلا رو مخن 

حتی داداشام گاهی یک جوری دعوامون میشه ب فحش می‌کشه 

ولی سختمه 

تو هیچی نیستم 

ن مراسم شادی ن مراسم عزا 

همیشه دیر میرسم 

همیشه تنهام 

نمی‌دونم چطور کنار بیام 

شوهرمم هیچ جوره قبول نمیکنه بریم شهر ما 

فک میکردم بچه دار شیم قبول می‌کنه اما نکرد 

درمورد قبل ازدواج

قبل عقد قول داد عروسی اینا رو منوببره هر ماه یا دوماه منو ببره 

اما بعد عقد دیگه قول و قرار تموم😐

وای دارم دیونه میشم 

چطور کنار بیام 

شماره روانشناس آنلاین خوب دارین بدین؟

میرم اونجا میگم کاش برگردم

میام اینجا میگم کاش اونجا می‌بودم

حدود۷۰۰کیلومتر فاصلس 

اول کمتر بود 

محل زندگی رو دورتر کزد

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم راه دورم خیلی سخته با اینکه اخرهفته ها خونوادمو میبینمما ۷۰ کیلومتر فاصله داریم اما بازم سخته

بخدا ب غلط کردن افتادم

نمی‌دونم چیکار کنم 

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

بخدا ب غلط کردن افتادمنمی‌دونم چیکار کنم

اتفاقا امروز عقد یکب از آشناها بود حدود ۵۰۰ کیلومتر فاصله دارن عاشق شدن

به خواهرشوهرم میگفتم من با اینکه زندگیمو دوس دارم ولی همینکه دور از خونوادمم اذیتم تازه من هرهفته میبینمشون این عروی که قراره ۵۰۰ کیلومتر دور بشه خدا به دادش برسه

تنها چیزی ک تو عمرم نتونستم درک کنم اینه ک ملت میگن دوری از خانواده سخته برامون 

خواهرمم خیلی براش سخت بود حتی شوهرش می‌گفت بیا بریم اروپا قبول نکرد می‌گفت نمیتونم ازخانوادم دور باشم 

اما من اصلا برام مهم نیس با خانواده مم هیچ مشکلی ندارم ولی مطمئنم میتونم ازشون دورباشم

اتفاقا امروز عقد یکب از آشناها بود حدود ۵۰۰ کیلومتر فاصله دارن عاشق شدنبه خواهرشوهرم میگفتم من با ای ...

بدبخته بدبخت 

تازه اگه شوهرش مثل مال من سرد باشه دیگه میشه بدبخت پلاس 

تنها چیزی ک تو عمرم نتونستم درک کنم اینه ک ملت میگن دوری از خانواده سخته برامون خواهرمم خیلی براش سخ ...

هنوز مریض نشدی تو خونه غش کنی هیشکی نباشه به دادت برسه 

هنوز مشکل نداشتی بدونی داشتن یکی ینی چی 

شماها حرف میزنین عین من 

حالا بذار دور بشین

کسی تا دور نشه درک نمیکنه

ولی خدای اونجا ک گفتی میرم اونجا میگم کاش برگردم میام اینجا میگم کاش اونجا میبودم خیلی نارحت کننده بود کم مونده بود گریم بگیره 

دختر خالمم از خانوادش دور بود دقیق همین جمله تورو می‌گفت 

ولی خدای اونجا ک گفتی میرم اونجا میگم کاش برگردم میام اینجا میگم کاش اونجا میبودم خیلی نارحت کننده ب ...

🥲🥲🥲

هر روز همش به خودم میگم نونت نبود آبت نبود این چ کاری بود 

حسرت ب دلم موند یک روز عصر ی چایی خونه مامانم بخورم و برم خونه خودم