2777
2789
عنوان

فقط خانمایی ک متاهلن بخونن

133 بازدید | 19 پست

خانوما من تقریبا یک ماه دیگه نامزدیمه یکسال منو نامزدمم باهم دوست بودیم من خواهر یا رفیق خیلی صمیمی که متاهل باشه ندارم بخواد راهنماییم کنه .راب.طه داشتن تو نامزدی خیلی بده؟و اینکه من خیلیییی خجالت میکشم با اینکه یسال باهمیم هنوز جاهای خصوصی بدنمو ندیده اگه از رنگ یا مدل بدنم خوشش نیاد چی واقعا اینقدر استرس دارم و همش دارم خودمو عذاب میدم میشه یکم راهنماییم کنین از تجربه هاتون بگین؟

اگه منظورت از نامزدی عقد هست که خب رسما زن و شوهرین و رابطه بستگی به خودتون داره ولی اکثرا توصیه نمیشه نداشته باشی بهتره

اگه نامزد منظورت اشنایی قبل عقد هست که به هییییچ عنوان

و اینکه بدن رنگ بدن نوع هر قسمت از بدن برو ما خودمون انتخاب نمیکنیم که بخوایم بخاطرش شرمنده بشیم یا خجالت بکشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به فرهنگ خانوادگیتون بستگی داره

نظر شخصی من اینه که نامزدی و عقد زمان رابطه داشتن نیست، به صلاح دختر هم نیست

در مورد سوال دومت، اصلا به این چیزها فکر نکن اندام خصوصی همه همینه، چیزی نیست ازش خجالت بکشی

فکر هم نکن اندام نامزدت مثلا خیلی قشنگه، مال اون بدتره

رنگ پوست وبدن همش تعارفهاگر همدیگه را دوست دارید هیچ مشکلی پیش نمیاد وتازه عشقتون بیشتر هم میشه

ببخشید اخه من پوستم سفیده فکر میکنه ک اندام خصوصیمم همونطوریه ولی تیره تره من همش ب اینا فکر میکنم نکنه سرد بشه اینجاهم زیاذ خوندم یکی میگفت شوهرم گفته پول میدم برو خودتو سفید کن یا عمل کن میترسم خیلی

به فرهنگ خانوادگیتون بستگی دارهنظر شخصی من اینه که نامزدی و عقد زمان رابطه داشتن نیست، به صلاح دختر ...

نه مال اون واقعا بد نیست و همین باعث شده من خجالت بکشم بخدا بعضی وقتا میگم کاش نامزد نمیکردم

به فرهنگ خانوادتون بستگی داره

من دوران دوستی رابطه داشتم باهاش و بعدا ازدواج کردم

ولی تو خاتواده ما مسئله بکارت اهمیتی نداره

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

ببخشید اخه من پوستم سفیده فکر میکنه ک اندام خصوصیمم همونطوریه ولی تیره تره من همش ب اینا فکر میکنم ن ...

کسی که این حرفها را میزنه دنبال بهانه هست، نباید شوهر را پر رو کنید

اکثرا جاهای خصوصی تیره تر هست وطبیعیه

ببخشید اخه من پوستم سفیده فکر میکنه ک اندام خصوصیمم همونطوریه ولی تیره تره من همش ب اینا فکر میکنم ن ...

تو ک اینقد نگرانی ن بخاطر اون، بخاطر اعتماد ب نفس خودت تا قبل از عقد چند جلسه لیزر سفید کننده برو و چنین کارهایی ک انجام میدن رو انجام بده، دیگ ایقد خودخوری نداره

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊