2777
2789

من مادر ندارم اون خیلی برام عزیز بود اما از وقتی عروسی کردم پاشو خونم نمیذاره درصورتی ک من همیشه ولو بودم خونش من ن بی احترامی بهش کردم ن شوهرم خیلی ب عرورم بر میخوره ک میاد رد میشه از در خونم ولی تا خیلی اصرار نکنم نمیاد فکرم جاهای خوبی نمیره دلم میخاد دیگه منم خونش نرم اما دلم نمیاد قطع رابطه کنم حتی انقدر اذیتم سر این کارش ک میگم نکنه شوهرم اذیتی بهش کرده باز میبینم خب رابطش با شوهرم اوکیه میگن میخندن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شاید شما متوجه نیستی ولی مثلا شوهرت رفتارش یه طوریه که بقیه رو معذب میکنه. مثلا من میدونم شوهر خاله ام خسیسه دیگه دلم نمیاد خونه اش حتی یه چای بخورم. با اینکه با خاله ام خیلی صمیمی بودم. یا یکی دیگه خیلی شوخی های زشتی با زنش میکنه، به صورت تحقیر و اینا. خانومش شاید نمیفهمه که من معذب میشم. ولی من دیگه اصلا دلم نمیخواد رفت و آمد کنم

ببین شاید شما متوجه نیستی ولی مثلا شوهرت رفتارش یه طوریه که بقیه رو معذب میکنه. مثلا من میدونم شوهر ...

شوهر اونم خیلی کارا کرده ک من معذب شدم ولی رفت و امدمو با خاهرم قطع نکردم حتی شده جواب سلامم نداده ولی من خواهرمو ول نکردم

نمیگم زیاد بیان ولی سالی ی بار زیاد؟؟؟تارف میکنه بیا ولی اون اصلآ نمیاد

پس دیگه دوس نداره باهات رفت وآمد کنه عزیزم نمی‌دونم چی بگم حالا تو یه بار برو بعدش دعوتشون کن اگه نیومد واضح بپرس چرا نماین