2777
2789
عنوان

جوجه درست میکنید تو خونه با مواد مزه دار کردنش چی کار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست
کرفس چیکار میکنه؟

من ب ا مزه دلر کردن کرفس و پیاز میزنم

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم چون من ماست هم میزنم خود مرغ هم آب میندازه نمیشه دیگه کاریش کرد

من ماست نزدم بوی بدم‌نمیده 

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من ب ا مزه دلر کردن کرفس و پیاز میزنم

بعد مرغ مزی کرفس میگیره ؟ یا اینکه برای تردی یا چیزیه ؟

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

بعد مرغ مزی کرفس میگیره ؟ یا اینکه برای تردی یا چیزیه ؟

مزه کرفس نمیگیره برای بو میزنم خوشبو میشه به شاخه کرفسو  خورد میکنم روی مرغا با پیاز و نمک چند ساعت بمونه

مزه کرفس نمیگیره برای بو میزنم خوشبو میشه به شاخه کرفسو خورد میکنم روی مرغا با پیاز و نمک چند ساعت ...

مرسی عزیزم🧡✨

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت