2777
2789
عنوان

معتاد شدن خواهرم 😔😔😔

281 بازدید | 23 پست

خانوما خواهر من بیست یک سالشه بعد هجده سالگی با یه پسری بود و زمان کنکورم با این آقا دوست بود چون خیلی درس خون بود آدم بشدت استرسی ای بود بعد به گفته خودش این آقا پسر بهش دو بسته متادون میده و میگه هفته ای یکی بخور تا خوب بشه تمرکزت و خواهر منم میخوره و تو دامش میفته و بهم میگه قصد این آدم سو استفاده بود ....خلاصه الان کات هستند به هر دری زدیم که ترک کنه نکرد هرچی بهش میگم شماره این پسره بده میدونم باز همون براش میاره که حداقل ازش شکایت کنیم نمیده حس میکنم ازش می‌ترسه ولی خودش میگه کات هستیم 😔😔😔چیکار کنم مادرم هم با کمپ راضی نمیشه میگه اونجا بدتر میشه همیشه میگه نمیخورم دیگ باز توی وسلایلاش پیدا میکنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم واسه ابجیت وضعش مثل منه از ۱۳ سالگی منتها من رو بابام معتاد کرد

الان کم کم دارم ترک میکنم

متادون نیست البته

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

الهی بمیرم واسه ابجیت وضعش مثل منه از ۱۳ سالگی منتها من رو بابام معتاد کردالان کم کم دارم ترک میکنمم ...

چرا بابا ت این کار رو کرد

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

سلام عزیزم خوبی؟

خودش نمیخواد ترک کنه؟اگه نمیخواد بی فایده س حتی اگه شما ببریدش کمپ

اما ی جایی هست یکی از اقوامم معتاد متادون و ترامادول بود چندین سال،رفت اونجا ترک کرد،خیلی هم راحته،فقط ۱روز اونجا هستن،بستری میشن،بدنشون سم زدایی میشه و فرداش مرخص میشن،پاااک پاک میشن،درصورتی که خودش بخواد فقط،حالا من نمیدونم این مرکز آدرسش کجاست فقط میدونم تهرانه،شما تهرانید؟اگه خواستی پرس و جو کن شاید جایی که شما زندگی میکنید هم باشه چنین مرکزی

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الهی بمیرم واسه ابجیت وضعش مثل منه از ۱۳ سالگی منتها من رو بابام معتاد کردالان کم کم دارم ترک میکنمم ...

وای بمیرم برات دختر

چرا این کارو کرد آخه

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

چرا بابا ت این کار رو کرد

چندبار فرار کردم از دستش برگردوندم خونه خواست وابسته اش بشم دیگه نرم هیچوقت 

اگر هم یه وقت خودش خواست ولم کنه آنقدر داغون باشم بفرستن من رو کمپی بهزیستی ای چیزی

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا