2777
2789
عنوان

شوهرم مجبورم میکنه با ادما دوست شم

508 بازدید | 24 پست

بچه ها ما مهاجرت کردیم و ایران نیستیم من کلا خیلی ادم معاشرتی هستم ولی خب از وقتی مهاجرت کردیم چون شهری که هستیم ایرانی کم هست خیلی دوست نتونستم پیدا کنم کم و بیش البته دوست دارم یه بچه کوچیک هم دارم دا ماهشه و سرگرم اونم ولی شوهرم همش مجبورم میکنه با ادما دوست شم. اون روز بچمون رو برده بودیم کلاس مجبورم کرد یعنی خودش در واقع با مامان یکی دیگه از بچه ها برای امروز قرار گذاشت الان یه ساعت دیگه باید برم با ضربان قلب بالا از خواب بیدار شدم نمیدونم‌چرا این شکلی شدم انگار اضطراب اجتماعی دارم دوست ندارم معاشرت داشته باشم با ادما حالم بد میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حد ها ارتباط با دیگران برای همسرتون روشن کنیک بدونن برای ارتباط با دیگران حد ها خیلی مهم هستن و باهرکسی نمیتونین ارتباط بگیرین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بنظرم به همسرت تاکید کن که اجازه بده راحت باشی تو این مسئله بلااجبار با کسی ارتباط نگیری که اذیت بشی. مکه قرار همه ادما چند تا دوست داشته باشن. تا این حد دخالت خوب نیست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻