2777
2789
عنوان

یه گند وحشتناک زدم ممکنه لو بده طرف

769 بازدید | 78 پست

اول بگم اصلا اهل غیبت نیستم مقصر اصلی خواهرم بود

خواهرم عصبی بود شروع کرد داد زدن و اینکه فلانی اذیتم کرده چرا حمایتم نکردید

دختر خالمم جفتم بود

گفت خواهرت راست میگه این ادم (که فامیل هست) انقدر اذیتش کرده؟ گفتم اره مقصر اصلی خودشه و همه چیو بهم زد واقعا هم بهم زد

حالا میترسم دختر خالم بره لو بده

من اصلا غیبت نمیکردم نمیدونم چم شد 

چون دختر خالم با خواهر همین ادم بعضی مواقع  حرف میزنه

تو حاشیه نیست اصلا دختر خالم اما میترسم بخدا چقدر اشتباه کردم هیچوقت غیبت نمیکردم

فکرم درگیره نمیتونم کارام بکنم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یا خدا عنوان و دیدم گفتم چیکار کردی😒😒

ابن از نظرت وحشتناک نیست؟ اگه بره بگه چی

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نترس بابا هیچی نمیشه

نهایت اگه او داد بگو آره من گفتم و منطقی باهاش حرف بزن که فکر نکنم بره بگه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

بخاطر یه غیبت حالت بده؟؟

توروخدا بیایین تایپیک اخرم لطفا 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

من اصلا نفهمیدم چی شدالان چ غیبتی کردی؟

دختر خالم گفت خواهرت راست میگ این یارو انقدر اذیتش کرده گفتم اره هرچی گند هست خودش بالا اورده 

بخاطر یه غیبت حالت بده؟؟توروخدا بیایین تایپیک اخرم لطفا

اره

من از ازدواج سر در نمیارم

بخدا که مشکل حادی نیست نهایت میره به طرف میگه اونم یا بروت میاره یا نه اگه به روآورد بگو تو عصبانیت ...

اخه خیلی وحشین همش نفرین میکنن

چرا کسی حرف نمیزنه مشکلتون چیه

خوب عزیزم ادم هنوان رو رو میبینه میاد یهو با یک چیزی مواجه میشی ک اصلا نمفهمیم چی ب چیه
با خودش ادم فکر میکنه چه اتفاق بد و ناگواری افتاده اگر فکر میکنی اینطوریه اصلا نباید صحبت کنی و اگر فکر میکنی واقعا این کار بدیه مسئولیتش رو ب گردن بگیر