2777
2789
عنوان

خانواده ام

63 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من متاهلم دو ساله از زندگی شخصیم میگذره خیلی راضیم و همسر خوبی دارم اما همزمان با متاهل شدن من خانوادم مشکلات زیادی از سر گذروندن و حالشون اصلا خوب نیست همیشه باهمدیگه در جدل و دعوا هستن و این منو از تو داغون کرده وقتایی که با همسرم یا خوانوادش وقت میگذرونم و بهم خوش میگذره دچار عذاب وجدان میشم و وقتایی که میرم خونه مامان بابای خودم اینقدر انرژیشون منفیه ک دچار استرس میشم دوتا برادر دارم که مشکل اصلی درواقع اونا هستن که بلد نیستن زندگی کنن و همه چیو سخت گرفتن همیشه در حال دعوا و کتک کاری هستن همه راه هارو امتحان کردیم هیچی جوابگوی این مشکلات ما نیست و حس میکنم کم کم داره رو زندگی منم تاثیر میذاره تورو خدا یه راهکار بدین بهم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشات چندسالشونه ؟ باهم دیگه دوتا برادر مشکل دارن ؟

در واقع برادر کوچیکم با کل اعضای خانواده مشکل داره از همه ناراضیه و هممونو عصبی و افسرده کرده و برادر بزرگم الان یه جورایی داره کمکش میکنه و خب با اونم حتی مشکل داره