2777
2789
عنوان

انتخاب اشتباه

74 بازدید | 9 پست

امروز انقدر سرم درد میکرد و حالم بد بود قرص خوردم بخوابم چون شبا اصلا نمیتونم بخوابم

نمیدونم کجا پرش کرده بودن که اومد شروع کرد دعوا و توهین و زورگویی و تهدید 

کاش میمردم اون سال و حرفاشو باور نمیکردم 

انقدر گریه کردم و التماس کردم میخوام فقط بمیرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده عزیزم

عاشق یه ادم دروغگو شدم یه روز خوشه ندارم دعواهاش کتکاش خیانتش 

انقدر حالم بده که از کارمم اومدم بیرون و دعوام شد- بریدم 

کاریم نداشته باشی باهاش میاد بهونه الکی و دعوا و تهدید

اگه در حد خیانت و کتک کاری و فوحش و ایناس ک جدی باهاش حرف بزن. به خانوادت بگو دیگه.

شجاعت جدا شدن ندارم داشتم اما جوری ضعیفم کرده اعتماد به نفس و حال خوبمو گرفته که نمیتونم کاری کنم

ویسای خیانت و کاراشو دیگه گوش نمیدم اما تیکه تیکه شدم

شجاعت جدا شدن ندارم داشتم اما جوری ضعیفم کرده اعتماد به نفس و حال خوبمو گرفته که نمیتونم کاری کنمویس ...

ببین همیشه اولش سخته. خیلیم سخته. ولی به جایی میرسی ک دیگه باید تصمیم بگیری. منم از نامزدم به شدت ناراحتم و استرس دارم. ولی میگم نهایتش چی اخه. نه اینکه درجا جابزنی و تحمل نکنی نه اینکه دیگه زندگیتو نابود کنی. هر چیزی حدی داره. فقط به این فکر کن که یکی بالاسرمون هست که هوامونو داره .تصمیم درستو بگیر و بسپار به خدا. خودتو دست یه ادم بیشعور حیف نکن. ان شالله که سر براه بشه .محبت کن بهش دعا بخون از خدا بخواه ولی اگرم نشد دنیا به اخر نیومده. جدا شو. تلاشتو کردی . زندگی خودتو بچسب خداهم کمکت میکنه ایمان داشته باش.