2777
2789
عنوان

اساتید ماز کدوما خوبن🥴

177 بازدید | 20 پست

خانما اساتید ماز کدوما بهترن .تازگیا دخترمو ثبت نام کردم دیوونه شدم همش میگه مامان این خوبه اون خوبه. مامان مدیا کلیجی قشنگه می خوام ریاضی با مدیا بگیرم.مامان عزیزی کچله خوشم نمیاد .هادیان فر خوشتیپ نیست خوشم نمیاد.خواهشا بگید با کی کلاس بگیره بهتره .

تاپیک قبلیم هم شرکت کنید لطفا

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریاضی فرهمند نیا رو خیلی تعریفشو شنیدم پکیج الماس داره؟

فرهمند نیا برای دهم نیست.بله

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

اونا که شک داری بگو تا بگمبنده خدا معلمه تو گوشی یا لپ تاپه این اواخر دهه ۸۰ ای ها به قیافه اش هم کا ...

زیست غلامی یا خیر اندیش

شیمی هادیان فر یا مومن زاده

زبان علی قیومی یا عظیمی

ادبیات جعفری یا محسنی

ده هشتادین چیکار میشه کرد😂

ممنون

فرهمند نبا استاد زیست هستش کرمی ریاضیه

کرمی برای دوازدهمه

زیست غلامی یا خیر اندیششیمی هادیان فر یا مومن زادهزبان علی قیومی یا عظیمیادبیات جعفری یا محسنیده هشت ...

خیر اندیش

هادیان

قیومی

جعفری خداس

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

ب عنوان کسی که تجربه درس خوندن با بیشتر دبیر انلاینارو داره 

ریاضی کرمی

شیمی هادیا ن

زیسن فرهنمندنیا

فیزیک شجاعی

امیدوار به آینده    دیگه امیدی ندارم این مال قبلا هست

وا چیکار قیافه دبیر داری بکو اخه ببینه کدومش تدریسشون براش روون تر و راحت تره اونو انتخاب کنه

نمیدونم همش ایرادای الکی .ولی تدریساشونو دیده میگه شک دارم کدومو انتخاب کنم