2777
2789
عنوان

تصمیم برای پشت کنکور موندن

90 بازدید | 7 پست

سلام.من رتبه ام داخل کنکور تجربی کم شده و پیرا پزشکی نمیارم .به نظرتون یکسال پشت بمونم یا برم مهندسی کامپیوتر ؟؟

(البته پارسال هر روز می‌خوندم و میانگین ساعت مطالعه ام ۹بود اما چون مشاورم نمی‌داشت فیلم نگاه کنم پایه ام ضعیف شده بود برای اردیبهشت اما برای کنکور تیر دیگه مشاور نداشتم ،همایش های جمع‌بندی نگاه کردم و روی نقاط قوتم کار کردم ترارم بهتر شد)

مشاور های عزیز و یا کسایی که این اتفاق براشون افتاده و کسایی که مهندسی کامپیوتر میخوانند ؟؟به نظرتون پشت بمونم یا برم ؟؟آینده شغلی برام مهمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم باید با خودش صادق باشه بنظرم خود ادم میدونه حد و توان درسیش چقدره الکی نباید توهم بزنه سال دوم هم معجزه نمیکنه شاید یه مقدار بیاره پایین باید ببینی میارزه یا نه اینم توجه کن امسال اخری سالی بود که ظرفیت ها ی پزشکی ۵ برابر شده بود به نسبت اون پیراپزشکی با رتبه بالا میگرفت

میخوای بری چه دانشگاهی کامپیوتر بخونی ؟

دقیقا مثل منی منم میخوام برم کامپیوتر بخونم میترسم بمونم پشت کنور وضعیت خراب تر بشه

از اونطرف هم وضعیت مالیم خیلی خوب نیست میترسم از پس شهریه غیر انتفاعی برنیام 

دورگردون گردوروزی برمراد ما نرفت دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
میخوای بری چه دانشگاهی کامپیوتر بخونی ؟دقیقا مثل منی منم میخوام برم کامپیوتر بخونم میترسم بمونم پشت ...

روزانه.

از طریق سوابق تحصیلی می‌خوام مهندسی کامپیوتر روزانه برم