2777
2789
عنوان

خم شدن کمر نوزادم

1421 بازدید | 10 پست

سلام 

دوستان نوزاد ۴۵ روزه ای دارم امروز تو یک مهمانی دست یکی از آشناها بود دستش توی کمر بچه نگذاشت یک لحظه بچه برگشت و گریه خیلی شدیدی کرد ولی بعد از اون آرام شد تو رو خدا بگید بچه ام خوب است یا نه باید ببرم دکتر خواهش 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
کمک به نوزاد
1
100%
کمک به مادر
0
0%
سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام لطفا جواب بدید کارتون دارم

سلام جانم ببخشید 

سلام دوستان میشه واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان یه صلوات بفرستید                                     یک بهار یک تابستان یک پاییز و یک زمستان را در پیش داری بعد از این فصلها همه چیز این دنیا تکراری است دخترکم به غیر از مهربانی همیشه مهربان باش مهربانم                                      تیکر یکسالگی دخترم مهرانا است میشه واسه سلامتی خودش و ابجی اش فاطمه دعا کنید ممنون 😢😢😭😭

پسرمنم نوزاد که بود ازّ بغل مادرشوهرم پشت زد وخیلی گریه کرد همون موقع وبعدش اروم شد..الان ده سالش شده پسرم وکامل کنترل ادرار نداره رفتیم از کمرش ام ارای گرفتیم ..باخودم گفتم شاید کمرش مشگل پیدا کرده باشه...توی ام ارای دومورد اشمورل نود ودورال اکتازی دیده شده...بچه شما الان چند یالشه؟مشگل ادراری نداره؟؟مهره های پشت کمرش برجستگی نداره؟؟

عاشقتم خدا