2777
2789

تاپیک قبلم یه کمش گفتم 

۶۰ سالشه اندازه یه دختر ۱۸ ساله ناز داره قلدره میگه حرف حرف من دائم بحث دعوا داره سر صدا تو محله بخدا بابام هم براش کم نمیزاره هرچی میگه انجام میده مشکلاتش تو خونه زندگی ماها هم میاره جوابش ندیم نریم هم با گوشی ها مردم زنگ میزنه برامون الان هم حالش بد بوده چند روز بستری بود بابام پیشش بود اونجا هم سر صدا کرده اروم قرار نداره آزمایش سی تی همه چیزاش هم سالم بوده بخدا درمونده شدیم خیلی هم دروغگو هست تاپیک قبلم بخونید زندگی داداشم هم یه جور دیگه به گوه میخواد بکشه دیگه کاری کرده هیچ حسی بهش نداریم 

به روان پزشک احتیاج داره

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بردیم چیزیش نیست کلی چکاب داده سالمه

ببرید روانشناس

شاید با جلسات مشاوره کمی بهتر شد فهمید رفتارش اشتباهه

بهترین کار اینکه ازش فاصله بگیرید

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان) 

ببین تنها راحلی که دارید اینکه دکتر مغز و اعصاب ببرید‌ اون به قرص بده همین این قرصا ۹۰ درصد خواب اورن 

ارومشم میکنند 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

ببرید روانشناسشاید با جلسات مشاوره کمی بهتر شد فهمید رفتارش اشتباههبهترین کار اینکه ازش فاصله بگیرید

بخدا فاصله هم میگیریم میره با گوشی ها دیگرون زنگ میزنه آبروم میبره اون روز خواب بودم همسایه مون زنگم زده اینقدر خجالت کشیدم 

ببین تنها راحلی که دارید اینکه دکتر مغز و اعصاب ببرید‌ اون به قرص بده همین این قرصا ۹۰ درصد خواب اور ...

عزیزم بردیم الان هم که بستری هست مشاور دکتر قلب دکتر مغز و اعصاب اومده دیدتش از تو بیمارستان هم خط و نشون میکشه 

عزیزم بردیم الان هم که بستری هست مشاور دکتر قلب دکتر مغز و اعصاب اومده دیدتش از تو بیمارستان هم خط و ...

اگر انقدر بده قطع رابطه کن خودتو خلاص کن

ببین اینا الان به ذهنت نمیاد ولی کم کم چنان افسرده و عصبیت میکنه خودت روانپزشک لازم میشی 

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

اگر انقدر بده قطع رابطه کن خودتو خلاص کنببین اینا الان به ذهنت نمیاد ولی کم کم چنان افسرده و عصبیت م ...

بخدا به والله بهش گفتم قطع رابطه کردم فایده نداشته خودم بخدا مشکلات خودم دارم اینم شده بلا جون هی زنگ میزنه تهدید میکنه فلان کار میکنم 

بخدا فاصله هم میگیریم میره با گوشی ها دیگرون زنگ میزنه آبروم میبره اون روز خواب بودم همسایه مون زنگم ...

خدا بهتون صبر بده این آدم همه رو عاصی میکنه🤦🤦