2777
2789
عنوان

همفکری برا خواستگار

71 بازدید | 9 پست

سلام دوستان 

چند وقتیه یه اقایی بعد یه مراسمی هم از  اینستا  هم تلگرام  بهم پیام میدادم منم ریکوئست رو قبول نمیکردم 

بعد چند روز یه شماره ناشناس تماس گرفت باهام و بر نداشتم بعد ذخیره کردن فهمیدم خودشه نگران شدم چون اون خطم خط اصلیه و شماره اش رو کسی نداره

بعد پیامک داد که قصد مزاحمت ندارم و دیدمتون و ازتون خوشم اومده

منم مصرانه پرسیدن از کجا اوردی شماره مو گفت کارمند دادگستری ام و از اونجا در آوردم باور نکردم تا اینکه از تلگرام اسکرین اطلاعات ام رو از سامانه ثبت حوال فرستاد......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم برای اشنایی بهش فرصت بده اگه تمایل داری

الان دقیقا دارم اون کار رو میکنم  البته که به بابا و مامانم گفتم و الان میگم کاش نمیگفتم  ۲ روزه که در ارتباطم اولش خیلی تند رفتم هی پرسیدم سن شعل پدر و مادر خواهر برادر 

جوری که گفت فک میکردم ما کارمند های دادگستری بازجویی ام شما باز جو تر

الان دقیقا دارم اون کار رو میکنم البته که به بابا و مامانم گفتم و الان میگم کاش نمیگفتم ۲ روزه که ...

نه دیگه جلسات اول اینارو نمیپرسن که

با ملاک های اولویتت بسنج اول. 

از ظاهرش خوشت اومده؟ "

از لحاظ تحصیلی اوکیه اما اینش میترسونه که مگه میشه با یه نگاه تو مراسم از یکی خوشش بیاد ادم و اینکه کلا انتظار داره زود جواب بدی مشکلم اینه نمیدونم چطور برخورد کنم یا چی جواب بدم اصلا چجوری پیش برم 

الان مثلا اومده گفته سلام چخبرا چیکارا میکنی 

واقعا نمیدونم اینقد زود پسر خاله شم یا نه رسمی پیش برم