2777
2789
چرا هیچکی هیچی نمیگه اخه 

عزیزم خب ببین چی لازم داره همونو بخر...

من قبلا به ست کمربند و کیف چرم هم فک میکردم.یا از این نگهدارنده های گوشی برای تو ماشین😀

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم خب ببین چی لازم داره همونو بخر... من قبلا به ست کمربند و کیف چرم هم فک میکردم.یا از این نگهدا ...

فقط ساعت لازم داره بخرم اخه یکی ازم پول میخواد بنظرت چیکار کنم موندم تمام پندازم اندازه قیمت ساعتیه ک دوس داره

راستی چرررررررا

جشنو اينا خوبه

ولي اينكه با كل پس اندازت بري ساعت بگيري...

من خودم اينكارو نميكنم شخصا

شايد بعدا اگه شاغل شدم بگيرم ولي تا وقتي پول از اونه هرچقدم پس اندازه خودم باشه كادوي گرون نميگيرم

به نظر من يه حشن خونوادگي و ساختن يه شب خوب بهترين هديه اس

من ماشين اصلاح خريدم سه تا داره اينم چهارمشي نميدونم شوهراي مردم عشق ماشينن اين چرا عشق ماشين اصلاح ...

ببخشید اینو میپرسم معذرت چند خریدین ماشین اصلاحو

فقط ساعت لازم داره بخرم اخه یکی ازم پول میخواد بنظرت چیکار کنم موندم تمام پندازم اندازه قیمت ساعتیه ...

خب خوبه که خوشحال میشه ببینه همونی که دوست داره خریدی...

ولی نمیدونم گلم اگر طرفت واجبه میل خودته دیگه

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔
روز پدره نه روز همسر....البته هر کس که روز زن کادو گرفته باید جبران کنه..ولی بقیه بایدبگم جورابم اضا ...

اتفاقا پدره دوس دارم بچه هام بدونن این چیزارو برا باباشون همیشه جشن بگیرن