2777
2789

من هشت نه ماهه ازدواج کردم  مادرم هر سری واسم برنج میخره یا گوشت میخره ، هر بار لباس و ... ولی شوهرم بدش میاد و قبول نمیکنه .

مامانم میگه همه ی پدر مادرا دلشون پیش بچه شون میمونه تو این گرونی ، همه ی پدر مادرا به بچه هاشون کمک میکنن نه فقط من 

ما دو تا بچه ایم ، خانواده ی زنداداشمم خیلی بهشون کمک میکنن هر سری برنج و مرغ و گوشت و ... مامان بابام به داداشمم خیلی کمک میکنن .

ولی خانواده ی شوهرم سه میلیارد از شوهرم بالا کشیدن .

من و شوهرمم بی عرضه هستیم چون من هر جا ازمون استخدامی دولتی دادم قبول نشدم و الان با یه شغل معمولی  ماهی هفت هشت تومن درامد دارم و شوهرم با اینکه ماهی چهل پنجاه تومن سود میکنه فقط سی تومنش رو پول اجاره مغازه و اجاره خونه میده  و این سری که برق رفت یکی از یخچالای مغازه ش سوخت و هیفده میلیون خسارت دید . نیازی به کمک پدر مادرامون نداریم ، خیلی راحت بدون کمک اونها میتونیم زنده بمونیم و خرج خورد و خوراک و پوشاک و اجاره و همه چی بدیم  ولی نمیتونیم پس انداز کنیم و خونه بخریم.

شوهرم میگه کمک هاشونو قبول نکن و پس بفرست . به نظرتون چیکار کنم؟

به مادرت بگو شوهرم حس خوبی نمیگیره اینطوری کمک بگیره  

احساس میکنه محتاجه.

میتونن در مناسبت ها کادو بدن بهتون بیشتر حالا اینطوری خورد خورد کمک نکنن

یا هرچند وقت لباس برات بخره اینها دیگه طبیعیه یه مادر چیزی ببینه دلش بخواد برا یچه اش بخره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به غرورش برخورده حتما

حق داره ولی خب وقتی مامان بابام به داداشمم میدن چرا من استفاده نکنم .

داداشم و زنش همینجوری با حمایت پدر مادرا خونه خریدن .

ما که از یه طرف کلا حمایت پیشکش ضربه خوردیم ، حمایت اون یکی طرفم قطع کنیم نمیتونیم پیشرفت کنیم

منم قبول نمیکنم تو این گرونی همین ک برا خودشون بخرن بخورن کافیه

اخه مامان بابام وضعشون خوبه سه تا خونه دارن اجاره میدن درامدشونم خوبه .

خب وقتی به داداشم میدن چرا من قبول نکنم

به مادرت بگو شوهرم حس خوبی نمیگیره اینطوری کمک بگیره احساس میکنه محتاجه.میتونن در مناسبت ها کادو بد ...

اره این طبیعیه منم تو مناسبت ها واسشون لباس و چیزای دیگه کادو میخرم.

گلم بعضی از آقایون بهشون برمیخوره مخصوصا اگه شوهر آدم غریبه باشه بیشتر ب غرورشون بر میخوره ناراحتی نداره 

چون شوهره میخواد خودش تلاش کنه واسه زن بچش اتفاقا این مدل آقایون خوبه خیلیا بد عادت میشن عادت میکنن ک خانواده همسر همیشه کمک کنه.وقتی ب اندازه خودتون دارین نگیر ازشون همون هدیه یه پولی چیزی ب خودت بدن واسه خودت خرج کن اینجور بهتره.

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
اره این طبیعیه منم تو مناسبت ها واسشون لباس و چیزای دیگه کادو میخرم.

مثلا مامان بابای من تولد من و شوهرم در حد توان پارسیان میدادن   ولی خورد خورد خوراکی نمی خریدن

بابام از اول گفت ما به عنوان نادر پدر طبیعیه به بچه هامون کادو بیشتر بدیم

گلم بعضی از آقایون بهشون برمیخوره مخصوصا اگه شوهر آدم غریبه باشه بیشتر ب غرورشون بر میخوره ناراحتی ن ...

اره اندازه خودمون که داریم 

ولی خب مثلا اون ماه که مامانم بهم برنج و گوشت و خوراکی داد و واسمون لباس خرید من تونستم بیست تومن طلا پس انداز کنم و یه قدم به خونه خریدن نزدیک تر بشم .

ولی یه ماه که اینا رو نداشتیم فقط بیست تومن پول خوراک و لباس و اینا شد و نتونستیم پس انداز کنیم

مثلا مامان بابای من تولد من و شوهرم در حد توان پارسیان میدادن ولی خورد خورد خوراکی نمی خریدنبابام ...

اره اینو داداشمم همیشه به مامانم میگفت 

یه سال هم مادرزنش برنج داده بود بهشون هم مامانه من ، داداشم میگفت خب من اینو نیاز ندارم چیکار کنم . مامانم گفت خب بردار بفروش طلا بخر ، اون موقع هم پنج شیش سال پیش طلا ارزون تر بود با پول پنجاه کیلو برنج میشد پنج شیش گرم خرید