2777
2789

سلام 

دیشب کامل وسایلمونو جا به جا کردیم

الان همه وسایل وسط خونن و کلافم

شوهرمم رفت سرکار 

نمیدونم از کجا شروع کنم 

راهنماییم میکنید ❤️

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  میشه برای خونه دارشدنم صلوات بفرستی❤️.                  هُوَ رَبُّ المُستَحیل و انت تبکی عَلَی المُمکن  خدایااز تومعجزه میخواهم معجزه ای بزرگ درحد خدابودنت معجزه ای ک اشک شوقم راجاری کند.  ‌ و امامن نیمه شبی خواهم رفت .. ازجهانی که مال من نیست ..اززمینی که مرابیهوده به آن بسته اند!    ‌ حیف فریادمرا بُغض به یغمابرده!یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازاشپزخونه شروع کن بعداتاق بعدم پذیرایی

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 

رختخوابارو اول بچین سرجاشون ک خیلی جاگیرو رو اعصابن_اگ کمد داری و سرجاش نذاشتی ،اول اتاقو خالی کن کمدارو بذارین سرجاش_بعد وسایلای مخصوص اتاقو ببرین داخل اتاق همه رو_کارتنای آشپزخونه هم ی گوشه  باز کن و بچین سرجاهاشون_

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀

اول گاز رو نصب کن یه چایی بذار 

بعد برو اتاق خواب خودت ساعتو کوک کن رو یک ساعت یاعلی بگو تمیز کن فرششو پهن کن تخت بذار وسایل کمد دیواری و رختخواب و لباسارو بذار ، بعد اتاق بعدی 

اینا تموم شد برو تو اشپزخونه قشنگ همه چیو بذار سرجاش که دوباره کاری نکنی تموم شد بیا فرش حال پهن کن مبلارو بچین  تی وی نصب کن 

بعدش پرده و جارو و گردگیری

من وقتی اسباب کشی یا خونه تکونی دارم اول باید خونه شکل و فرم خونه رو به خودش بگیره
اول فرش پهن می کنم کمد ها کابینتها تمیز آماده چیدن و از یه گوشه شروع می کنم چیزای مرتبط به هم رو کنار هم میذارم  جای اونو تعیین می کنم و میبرم می چینم
اینجوری هر چیزی که تو اون شلوغ پلوغی ها دم دستم میاد جاش مشخصه و سریع میذارم سرجاش
همه چی که سرجاش قرار گرفت کم کم می شینم مرتب و تمیز می چینم
اینجوری روز اول خونه کاملا ظاهرش مرتبه و وسایل جاش مشخص میشه
بعد به مرور مرتب میشه بدون خستگی خیلی زیاد