2777
2789
عنوان

سرویس چینی چند نفره بگیرم

77 بازدید | 14 پست

دو دست ارکوپال دارم شبیه همن...سرویس چینی ۱۲ نفره کافیه یا ۱۸ نفره؟خونواده همسرم ۱۶ نفرن ۵ (با بچه های کوچیکشون البته)ممنون میشم راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۱۲ گرفتم

اما اگه قراره هنه رو با هم دعوت کنی ۱۸ بگیر

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

۱۸ نفره بگیر که دیگه خیالت راحت باشه نخوای ظرفه یه مدله دیگه بزاری سره سفره ت

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

من ی دست ارکوپال دم دستی گرفتم  یدونم ۲۴ نفره چینی خیلی خوبه اینجوری همشون ی دست

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

با اجازه استاترنمیدونم چرانمیتونم تاپیک بزنم بچع هابنظرتون من 20تومن پول دادم دست زن داداشم ک بندازه تو حسابش وام بگیرم ازش بشه 40میلیون بعدازهشت ماه الان حسم میگه خرجش کرده 

باتوجه ب شرایطم شوهرم معتاده ولی خوبه اخلاقش باهام دوتابچه دارم دوسدارم خرج مدرسه پسراموخوردوخوراکشون کنم الان بنظرتون کارخوبی کردم یانه ک پولموازش بگیرم 

زن برادرم میگه نمیشه پولوازبانک دربیارم چکارکنم