2777
2789
عنوان

برم طلا فروشی چقد بعد پولا رو میزنه ب حساب

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 29 پست

اولن اگه به پولش نیاز نداری نفروش .طلا دو سه ماهه دیگه بالا ۱۲ میلیونه.دومن اگه میخای بفروشی از طلا فروش دست خط بگیر مهر طلافروشی رو بزنه مطمئن‌تر میشه.واریز هم اکثرن یه روز طول میکشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ حرفی گفتن فردا اتتقال میدیم ،بگین فاکتور رسید بدین ومهر هم بزنید  دیگ نهایت تا فردا باید واریز میکنن واستون 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اهااا متوجه شدماقاااا مثلا میشه طلافروشی بگه پول ندارم فعلا؟

نه چنین چیزی نیست خانم

طلا فروش ها همیشه دارن

هفته پیش رفیق من پول لازم بود ۱ میلیارد طلا فروخت

طی دو مرحله پولش رو سریع واریز کرد

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

اها درسته مرسی عزیزمو اینک ممکنه یه طلافروشی بگه پول ندارم؟

ساعتای اول کاریشون ممکنه 

من یه بار میخواستم طلا بفروشم گفتن پول نداریم یه دو ساعت دیگه بیا

رفتم یه جا دیگه فروختم

صفا باشه عشق باشه😌📿 شری💍🤍

عزیزم بنظرت چ ساعتی برم برای فروش؟

من عزیزدلم نمیدونم چ شهر و استان هستی .ولی هر چی میگم از نظر شهر خودم میگم ساعت ۱۰صبح چون ۱۲ تعطیل ک میکنن مستقیم میره بانک ملت اونجا واریزی انجام میده یا وقتی چک میده میگه آخر وقت برو بانک ملت