۱۸ سالگی تا ۲۰ سالگی رو مثلا خوندم؟بعد ی سال خودم بخونم و همینطوری پاس کنکنم
س ساله بگیرم لیسانسو؟
نمیتونم بخرم میترسم استعلام بگیرن لو بره
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷 در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکست
همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم ) برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍
والا ما دانشگاه ازادیم بیشتر لامصبا دنبال اینن که تا میتونن ۹ ترمه ۱۰ ترممون کنن که بیشتر پول بگیرن
تاحالا ندیدم کسی بتونه ۳ ساله فارغ التحصیل شه همیشه سر چندواحد به مشکل میخوره
برو دانشگاه بابا دنبالت نکردن که برو لذت ببر از دوران دانشجویی که سر کار برامون چیز جالبی نذاشتن😂
با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤
ن نمیشه ولی دیدم ی جاهایی مدرک میفروشن ولی چقدر معتبر هست و آیا تاییدیه تحصیلی هم میدن یا ن و بعدا ب مشکل میخورن یا ن نمیدونم فقط چند سال پیش ی آقایی که میشناختم مدرک خریده بود با همون مدرک هم رفته سرکار به مشکل خورده بود فهمیده بودن مدرکش جعلیه اخراجش کردن
ن نمیشه ولی دیدم ی جاهایی مدرک میفروشن ولی چقدر معتبر هست و آیا تاییدیه تحصیلی هم میدن یا ن و بعدا ...
دقیقا بخاطر همین می ترسم
برا همین میگم ک برم دانشگاه برام واحد رد کنن ک مثلا از قبل خوندم
و خودمم ی سال میشینم بقیشو رد میکنم
والا ما دانشگاه ازادیم بیشتر لامصبا دنبال اینن که تا میتونن ۹ ترمه ۱۰ ترممون کنن که بیشتر پول بگیرنت ...
😂😐دانشگاه علمی کاربردی چطور؟
اونجا هم سخت میگیرن