2777
2789

خیلی خوشحالم بچه مستقلیه تا صبح هم دو سه بار میرم سر میزنم بهش میدونم برای خودش خوبه ولی خیلی عذاب وجدان میگیرم از کی بچه هاتونو جدا خابوندین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کاری کردی گلم، دخترم‌دو سال و نیمه تو اتاق میخوابونم دم صبح میاد پیش ما

مرسی قشنگم اره خیلی از بچه های دورو برم وابستن هم خودشون هم مادر در عذابه اصلا دوست نداشتم بچم اینطور باشه

من پسربزرگم دوسابگی اتاقش را جدا کردم کوچیکه یکسابگی چون تو اتاق دادش بود.عالیه کارخوبی کردی اثلا به ...

اره چند وقتی بخاطر پسرم توی پزیرایی جدا از همسرم میخابیدیم و زندگی زناشویی م دچار مشکل شده بود دیگه این راه رو هم چاره خودم هم بچم دونستم

بچه ده ماهه نیاز به بغل مادرنداشته باشه پ کی داشته باشه..یعنی دلت نمیخواد بگیریش بغل بخوابی

اصلا بچه موقع خواب نبابد بغل کنی ک خابش بهم بریزه کنار خودم هم ک بود قلط میخور جدا میخابید

اصلا بچه موقع خواب نبابد بغل کنی ک خابش بهم بریزه کنار خودم هم ک بود قلط میخور جدا میخابید

اره منم بچه هام جدامیخوابیدن کنارم ولی همین که کنارش بودم حالم خوب بود هی بیدارمیشدم روشو میدادم و اینا🤗

اره منم بچه هام جدامیخوابیدن کنارم ولی همین که کنارش بودم حالم خوب بود هی بیدارمیشدم روشو میدادم و ا ...

من بچم از اول هم زیاد وابسته نبود خودم رو مامانم تو دو سالگی یاد داد جدا بخابم ولی داداشم خیلی وابستس حتما باید دست مامانمو بگیره بخابه خودمم خیلی اذیت میشم تا صبح چند بار میرم سر میزنم دلم میمونه پیشش ولی میارزه ب این ک مستقل ب بار بیاد