2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکر نمیکردم منم ی روزی اینجا از شوهرم گله کنم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1097 بازدید | 95 پست
ببین مردا اوایل خیلی از اخلاقای خانوادشون رو دارنولی تو با محبت (البته نه بیش از حد )و یه کوچولو سیا ...

چرا زن باید واسه حق انسانی خودش هزارتا سیاست بخرج بده چرا مردا خودشون رو درست نمیکنن ؟ 

🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نگفتم چیز شاخی بخر!سیب زمینی گوجه پیاز! اینام باید مستقل باشیم؟ایناهم با خودمونه؟خب پس ازدواج نمی ...

چند سالتونه ؟ شما و همسرتون ؟

مردا خیلی چیزا رو نمی‌دونن چون مادرشون یاد نداده

ایشونم انگار نمیدونه خانوما تو این درخواست کردن ها خجالتی ان

عزیزدلم من بی اهمیت بودم تا دیشب که گف نشستی و دستور میدیاصلا بهم برخورد انگار اضافیمانگار فقط میخور ...

لیست کن رو کاغذ خرید چند وقت

بعد با هم برید خرید اینجوری کمکش میکنی وهمراهی برای خرید خونه توون

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

چرا زن باید واسه حق انسانی خودش هزارتا سیاست بخرج بده چرا مردا خودشون رو درست نمیکنن ؟

چون مامانی و لوس بار اومدن

هر مردی که واقعا مرده و از پسر بودن رد شده رو میبینی اکثرا مادر خوبی داشتن

مسئولیت پذیر نیستن وحمایتگر

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

من سال اول ازدواج باردار شدم

یکی از دوستام گفت شب بیا خونه آش درست کردم واسه خودت ببر

به شوهرم گفتم،گفت خسته ام و نیومد که بریم بگیرم

من بعدا اینقدر اینو بهش گفتم

یا کم و کاستی های اول زندگی رو وقتایی که حالش خوب بود بهش می گفتم

برای بارداری دومم اگه نصف شبم هوس یه چیز می کردم،اگه بیدارش می کردم می رفت برام می گرفت

الان می گه ببخشید من خیلی بچه بودم یه سری چیزارو نمی دونستم

اون موقع ۲۵ سالش بود ،الان ۳۵

می گم من مجردی خیلی روحیم خوب بود،خیلی شاد بودم،به خاطر بچه داری دیگه هدفی ندارم،همه جوونیم رو گذاشتم پای بچه ها

اونم همش تلاش می کنه کاری کنه من روحیم باز شه😁😁

من نگفتم چیز شاخی بخر!سیب زمینی گوجه پیاز! اینام باید مستقل باشیم؟ایناهم با خودمونه؟خب پس ازدواج نمی ...

بهش میگفتی اگه دستور میدادم میگفتم غذا آماده بگیر تا خودم حمالی نکنم غذا بپزم 

بگو خوبه منم کار خونه نکنم وقتی ازم چیزی خواستی بگم همش دستور میدی؟ بگو  اگه غذا خواستی منم میگم نشستی فقط دستور میدی 

🥀

هرچی حساستر بشید روی موضوع، داستان بغرنج تر میشه.

یک قاعده تعریف کنید برای لیست خرید دادن، به طوری که زبانی نباشه و هیچ مکالمه‌ای در مورد خرید رو باهاش شروع نکنید. بطور مثال از این به بعد لیست خرید رو میزنم به یخچال یا میزارم دم در.

هر چیزی گفت، جواب ندید.

بعد از انجام خرید یک تشکر یک کلمه‌ای کفایت می‌کنه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

من سال اول ازدواج باردار شدمیکی از دوستام گفت شب بیا خونه آش درست کردم واسه خودت ببربه شوهرم گفتم،گف ...

:))))

خیلی خوشحال میشم میبینم یه مرد جوری که باید با پارتنرش رفتار میکنه 😭

لیست کن رو کاغذ خرید چند وقتبعد با هم برید خرید اینجوری کمکش میکنی وهمراهی برای خرید خونه توون

منم همینکارو میکنم عزیزم

اما دیدی بعضی وقتا خریدای یهویی پیش میاد لازم داری

اصلا بحث خریدن نیست بحث رفتاره

نمیتونی بخری بگو نمیتونم اصلا هیجی نگو 

اصلا بگو چشم... ولی بازم نخر

این حرفا چیه به زن میزنع این مرد؟ منت گزاشتن!

منم همینکارو میکنم عزیزماما دیدی بعضی وقتا خریدای یهویی پیش میاد لازم داریاصلا بحث خریدن نیست بحث رف ...

عشقم این حرفایی که به ذهنت میاد رو یه جا بنویس بعد که آروم بودید با هم صحبت کردید اینارو بهش بگو

نمیشه تو خودت بریزی از سال اول زندگی که

مسئولیت پذیر نیستن وحمایتگر

و بعضی زنها اینارو میبینن با این وجود به دخترای مجرد میگن چرا ازدواج نمیکنی ؟ انگار خودشون خیلی خوشبختن ، واسه حق خودشون هزارتا سیاست باید بلد باشن و ناز مرد رو باید بکشن

🥀