2777
2789
عنوان

درد و دل

103 بازدید | 10 پست

خیلی خستم از این زندگی خیلی مشکلات دارم نمیدونم چرا تا یکم حس میکنم آروم شدم تازگیا دوباره مشکلات میاد زندگیم خیلی سخته دارم با بغض اینو مینویسم با هیچ آدمی که نمیتونم حرف بزنم گفتم بیام توی نی نی سایت بنویسم  دارم دیونه میشم ، 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چیکار کنم واقعا خیلی سختی میکشم

دل همه پره عزیزم.

من که فقط خودمو لعنت میکنم که اینقدررررر ساده و بی سیاستم. بعدم همسرمو لعنت میکنم که اینقدرررر یه دنده و لجبازه

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خیلی زیادن نمیتونم بگم

زندگی مشکلات زیاد داره مهم اینه تو ازشون سربلند بیرون بیای با کلی تجربه خدا بنده هاییو که دوست داره مشکلات میزاره براشون با این نیز بگذرد از کنارش رد شو 

ناراحت نباش هرچندميدونم نميشه 

خيلي هامثل شمامشكل دارن من هميشه ميگم كاش مشكلاتم قابل حل شدن وتلاش بودامانيست وجزخداكسي كاري نميتونه بكنه

نگران نباش ديريازودجايي ديگرماه كامل مي شود...💫❤️