2777
2789

تولدمه.

یه ماگ ست سفارش داده که عکس چشمام روشه

کیک و کلی خوراکی میخره میریم کنار رودخونه 

بعدش شام بیرونیم باهم 

بعدش گف میبرمت مغازه خرید کن هر چی میخوای

من دلم نیومد

بش گفتم فقط یه دسبند 400 تومنی برمیدارم

میگه بیا بریم برات لباس بخرم دسبند چیه

راس میگه؟؟؟ 

میگه اگر اکسسوری میخوای باید یه سرویس کامل برداری نه یدونه دسبند😐

من عذاب وجدان میگیرم پولاش خرج کنم کارم اشتباهه؟

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خب تولدتهبرو لباس بخر

وایییییی روم نمیشهههههههه

22 سالمه مامایی دانشگاه تهران تحصیلات دارم. ارزوم دندون پزشکی تهرانه. به بچه های کنکوری کمک میکنم :) سوالی داشتید در خدمتم شهرمم نمیگم شرمنده😐😂خیلی هم خوشکلم😂دیگه منتظر چیی همه چیمو توضیح دادماااا

هیچی ، چرا پسر مردم باید واسم خرید کنه 

دوست پسر من قبلا پیشنهاد داد واسم پول بزنه قبول نکردم که خوب هم شد بعدش منت همه چیو گذاشت رو سرم 

به نام خدای رنگین کمان ...🖤 ای پرچمت ما را کفن ایران من ❤️ ، آذربایجان قیزی 🤘

هیچی ، چرا پسر مردم باید واسم خرید کنه دوست پسر من قبلا پیشنهاد داد واسم پول بزنه قبول نکردم که خوب ...

مال من این شکلی نی

پسر مردم نیس

دوس پسرته