2777
2789
عنوان

خواهرم خیلی بچش و کتک میزنه چی کا کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 27 پست
حتی اگه سن پایین باشه ؟مثلا ۴ سال به پایینآخه من از وقتی یادم میاد مادرم کتکم نزده ولی خودم خیلی عصب ...

خب بستگی به بچه داره ولی فکر نکنم زیر ۴ سال 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
وای پسر منم همینهولی من کمتر میزنممال من لجه

اونم ۲۴ نمیزنه ک وقتایی ک خیلی خیلی اذیت کنه تا کتک نخوره نمیشینه اونم فقط به خاطر اینک کار دست خودش نده میزنه

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بابا این بچه نیست ک خیلی رو مخه واقعا خیلی عذابش میده

ببین شاید ویتامینی چیزی توی بدنش کمه یا بیش فعالی داره که هردو علاج و راهکار داره باهاش با مهرونوازش و محبتت رفتار کنید شاید کمبود محبت داره طفلک برای جلب توجه اذیت آزار میکنه

اونم ۲۴ نمیزنه ک وقتایی ک خیلی خیلی اذیت کنه تا کتک نخوره نمیشینه اونم فقط به خاطر اینک کار دست خودش ...

خب منم گاهی جایی باشم میزنمش

خونه خودم باشم خودمو میزنم دلم نمیاد

بزنمش

وااای کتک چرا آخه طفلی گناه داره شاید. بیش فعالیداره نکن توروخدا اگر شعور و درک بچه دار شدن ندارید ی ...

عزیزم من موافق کتک زدن نیستم کارش هم تایید نمیکنم ولی بچه ۸ ساله دیگه خوب و بد یا نکن بکن باید بفهمه بچه ندارین حتما نمیدونی بچه ها چقدر اذیت میکنند

اونم ۲۴ نمیزنه ک وقتایی ک خیلی خیلی اذیت کنه تا کتک نخوره نمیشینه اونم فقط به خاطر اینک کار دست خودش ...

خب بیش فعال نیست ؟

عزیزم من موافق کتک زدن نیستم کارش هم تایید نمیکنم ولی بچه ۸ ساله دیگه خوب و بد یا نکن بکن باید بفهمه ...

آره دیگ مثلا اون روز گیر داده تنهایی میخوام برم سوپر مارکت آنقدر با ملایمت و منطقی بهش توضیح دادم ک خطرناکه نمیشه اصلا حالیش نمیشد به زوررر ک میخوام برم مگ چی میشه خلاصه یه بشکون گرفتم آروم شد واقعا این بچه ها گاهی اوقات اصلا نمی‌خوان قبول کنن ک کارشون اشتباهه

کاربری من و خواهرم مریم 😃❣️

آره دیگ مثلا اون روز گیر داده تنهایی میخوام برم سوپر مارکت آنقدر با ملایمت و منطقی بهش توضیح دادم ک ...

خواهر من پارسال بخاطر همین حرف گوش نکردن بچه اش اتفاق بدی براش افتاد الان شب وروز بچه اش میبینه میسوزه تو خودش از غمش 

پارسال تو جنگل میرن هر چی به پسرش میگه جایی نرو پیش خودمون باش گوش نمیکنه میره میره تا زیر پاش خالی میشه می افته تویه دره مانند دندون ها جلوش کامل از ریشه میریزه بیرون لثه پاره میشه داغون میشه دندون هاش هم دائمی بود ۹ سالشه حالا خواهر من فقط غصه مبخوره میگه کاش زده بودمش نمیزاشتم یه قدم جلو بره الان کاری نمیشه براش کرد تا ۱۸ سالگی