2777
2789
عنوان

چرا کسی سمت من نمیاد ❓ یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 87 پست

منم خیلی خوشگلم همه بهم میگن چند بار تو خیابون چند تا اقا بهم گفتن من تورو میخوام. ولی میدونم دوست پسر داری یا به من پا نمیدی

شاید پسرا همچین طرز فکری دارن که پیشنهاد نمیدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فقط همون دوستمه😂 دیگه دوستی ندارم نه اونم کاری انجام نمیده اما میان سمتش خودشم کفری میشه ها میگ ...

هیچگس ار اینک مرکز توجه باشه کفری نمیشه.الکی وانمود میکنه

قد و وزنتو بگو. 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نمیتونم بزارم عکس لاغرم نیستم اندامم متعادله

نصفه شب ک کسی نیس. ی عکس بزار

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

منم خیلی خوشگلم همه بهم میگن چند بار تو خیابون چند تا اقا بهم گفتن من تورو میخوام. ولی میدونم دوست پ ...

نمیدونم ولی مگه میشه یه نفرم نباشه؟😂انقدر یعنی؟

فکر میکنن شوهر بچه ام دارم حتی

قدم ۱۶۷ ۱۶۸ وزنمم ۶۴

قدو وزنت مثه منه.پس خوش هیکلی

اخمو نیستی؟ شاید دوستت از ایناس ک ب پسرا خیره میشه ارتباط چشمی برقرار میکنه شما ن

تیپت چطوره؟

نمیدونم ولی مگه میشه یه نفرم نباشه؟😂انقدر یعنی؟فکر میکنن شوهر بچه ام دارم حتی

چند سالته

شاید فکر میکنن متاهلی

آخه واقعا دیگه زیادن آدم کلافه میشه

یعنی این همه پسر میفتن دنبالش

قدو وزنت مثه منه.پس خوش هیکلیاخمو نیستی؟ شاید دوستت از ایناس ک ب پسرا خیره میشه ارتباط چشمی برقرار م ...

نه اخم نمیکنم عادی ام 

اتفاقا ارتباط چشمیم خیلی قوی ایه اما دوستم اینطور نیست میگم که یهو میان

به تیپ و استایل ام میرسم همیشه مرتب ام و سعی میکنم شیک باشم