2777
2789

اگه دوست پسر سابق شما بعد 9سال از روزی که شما با دوستش رفیق شده باشید و اینم از غیرت حالش به هم ریخته باشه

اگه بعد نه سال هنوزم ناراحت باشه و براش تلخ باشه بااینکه زنو بچه داره و شما هم شوهر و بچه

نظرتون چیه ازون پسر

اینم بگم پسره خواستگاری دختره نیومده حتی قبل خیانت

فقط یه دختر .. همچین کاری می‌کنه 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لابد دوسش داره هنوز و دردش خیلی آزارش داده

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

لابد دوسش داره هنوز و دردش خیلی آزارش داده

بببین اگه دوستم داشت میومد خواستگاری 

چهار سال سمتش میرفتم سرد رفتار میکرد بعد چهارسال اینکارو کردم

واقعا نمیدونم این حجم از حال بدی ازین اتفاق واسه چیه

بهم گفته بود لاشیبدون رودربایستی بگو اره؟؟ اینم بگم در حد پیامو زنگ و یه بار دیدن پارک بود

نه زیاد جدیش نکن 

مشکل از هیچکدومتون نیس 

ناراحتیش یه مقدار زیادی بزرگ کرده

زندگی با عصیان آغاز میشود... 

بببین اگه دوستم داشت میومد خواستگاری چهار سال سمتش میرفتم سرد رفتار میکرد بعد چهارسال اینکارو کردموا ...

مشخص هست خیانت از جانب دو فرد نزدیک زندگیش معلوم هست دردش خیلی زیاده فراموشیش هم سخت تره