2777
2789

بچها ما بیرون بودیم با نامزدم

۳/۴ تیکه سوخاری گرفتیم 

اندازه اشون بزرگ بود

من مال خودم ک یه تیکه بود نخورم

میخواستم بیام خونه نامزدم گفت داداشت اینجاست بدم بهش 

بخدا ک من نفهمیدم کار بدیه😭😭😭اومدم خونه قضیه رو به مامانم گفتم برگشت گفت مگه گربه ی شماست هرچی نخوردن رو بهش بدین واقعا ک متاسفم براتون و اینا

من تازه اونجا بود ک فهمیدم چقدر کارمون بد بود😭😭الان از شدت عصب سرم میترکه 

چقد از خودم بخاطر نادونیم بدم اومد😭چقد بدبخت و ساده ام…خاک تو سرم واقعا اصلا همچین منظور بدی نداشتیم 

Nail artist 🤍  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دست خورده بود که خیلی زشت بود 

ولی اگه تیکه سالم بود که حیف بود بود بزاری بمونه باید میاوردی

حالا داداشت میخورد یا خودت فرق نمیکرد

چرا من حس بد نمیگیرم ..

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه دست خورده بود که خیلی زشت بود ولی اگه تیکه سالم بود که حیف بود بود بزاری بمونه باید میاوردیحالا ...

سالم بود

اون لحظه ب هیچ چیز بدی فک نکردم

گفتم اوکیه

ولی بعد ک حرفای مامانمو شنیدم دو هزاریم افتاد🥲خیلی ناراحتم

Nail artist 🤍  

سالم بوداون لحظه ب هیچ چیز بدی فک نکردمگفتم اوکیهولی بعد ک حرفای مامانمو شنیدم دو هزاریم افتاد🥲خیلی ...

منم به چیز بد فکر نمیکنم چرا 😂💔

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اگه سالم بوده که اوکیه

سالم بود🥲ولی بعد شنیدن حرفای مامانم یجوریم

اخه دوست داداشمم پیشش بود

بخدا ک اون لحظه ب این فک نکردم ک کار بد و زشتیه

بعدا گفتم خاک تو سرم چقدر کار احمقانه ای کردی🥲

Nail artist 🤍  

سالم بود🥲ولی بعد شنیدن حرفای مامانم یجوریماخه دوست داداشمم پیشش بودبخدا ک اون لحظه ب این فک نکردم ک ...

ولش کن از قصد که نبوده فراموش کن

جز تو همه ولم کنن غمی نیست، اباالفضل❤💔

خوب بیشتر حواست جمع کن ب نامزدت هم چیزی نگو سری بعد گفت بگو نه ببر برا داداش یا خواهر خودت ما بدمون ...

این سری هم چون موند 

گفت ببرم واسه داداشم 

ولی بعد ک داداش منو دم در دید گفت بدم بهش🥲

Nail artist 🤍  

این سری هم چون موند گفت ببرم واسه داداشم ولی بعد ک داداش منو دم در دید گفت بدم بهش🥲

خوب پس ناراحت نشو بی منظور بوده کارش و بی تجربه

چرا خودتو ناراحت میکنی؟مگه چن بار ازدواج کردی ک تجربه ی این شرایط داشته باشی؟