2777
2789

باباش فوت کرده بود.

اومد‌گفت عاشقمه منم گفتم نه کسی تو زندگیمه ( نبود) بخدا شکسته شدنش رو دیدم

بعد اون درس رو ول کرد خونه نمیرفت خانواده رو اذیت میکرد

تا اینکه بهش پیام دادم گفتم کسی تو زندگیم‌نبود

همه چی خوب شد. درسشو خوند و دیگه نمیرفت بیرون خونه مجردی داشت بهش گفتم بدم میاد ازش

داد اجاره. میرفت سرکار ( وضع مالیش عالیه ولی میخواست خودش کار کنه بخاطر یه لج بازی با مامانش) میگفت تا حقوق و‌پول خونه رو برات بریزم

بهش گفتم نرو سرکار و رفیقاتو هم ول کن. بخدا شب و روز تو خونه نشست خوند

نامزدی کردیم بی سر و صدا. کلی طلا و.. اوردن

مرد بود واقعا 😭 ولی من احمق دو سال دلم یه جای دیگس. دو سال با فکر یکی دیگه زندگی میکنم

هرکاری کردم فراموش بشه حتی با همون پسر بخاطر فراموشی رفتم‌ تو رابطه

نامزدی رو‌چند روز پیش به هم زدم اومد گریه کرد مامانش التماس کرد گفت تازه داره زندگی میکنه

ولی نمیتونم داغونم خودم

بی سر و صدا نامزد کردیم و بی سر و صدا هم به هم خورد

بعدش رقتم به همونی که دوساله با فکرش زندگب میکنم میخوابم بیدار میشم درس میخونم‌پیام دادم و اعتراف کردم ( خودمو نشناخت ولی خانوادمو اره)

نادیده گرفت گفت انشالله خوشبخت بشی

له شدم 

بی سر و صدا نامزد کردیم و بی سر و صدا هم به هم خوردبعدش رقتم به همونی که دوساله با فکرش زندگب میکنم ...

برا یکی نامزدیمو بهم زدم که حتی منو نمیشناسه فامیل دوره بیکاره فقیره خانواده اش پر جنجالن رفیق بازه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا یکی نامزدیمو بهم زدم که حتی منو نمیشناسه فامیل دوره بیکاره فقیره خانواده اش پر جنجالن رفیق بازه

خودت داری اینارو میگی پس فهمیدی ک اشتباه کردی

شیطونو لعنت کن برگرد به زندگیت

آدما همیشه همون کاری رو باهات میکنن ک تو دلت نیومد باهاشون بکنی... " توی استکان هیچکس دریا نریز "🍂

خودت داری اینارو میگی پس فهمیدی ک اشتباه کردیشیطونو لعنت کن برگرد به زندگیت

نمیذاره دیگه

بهم پیام داد گفت دلیلت رو نمیدونم ولی هوس بازی وپشیمون میشی ولی دیگه راهی برا بزگشت نداری

تاوان دل اون نیست تاوان بی فکری خودته تو کسی که اصلا نمیشناسیش چطور عاشقشی اصلا؟ که بخاطرش کسی که همه اپشنی داره رو رد میکنی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
تاوان دل اون نیست تاوان بی فکری خودته تو کسی که اصلا نمیشناسیش چطور عاشقشی اصلا؟ که بخاطرش کسی که هم ...

نمیدونم بخدا دیوونه شدم بخاطرش

فقط من اونو میشناختم. انقدر دیوونه بودم که بعضی شبا با ماشین میرفتم جلو باشگاه که بزنه بیرون و ببینمش تعقیبش میکردم 

ببین چقدر احتمال هست به عشقت برسی؟؟؟؟اگر نیست قراره مجرد بمونی؟؟؟؟؟؟برو مشاوره تا راهنماییت کنه

صفر درصد چون اصلا تحویلم‌ نگرفت. بهش گفتم دیلیت میزنم گفت بسلامت خوشبخت بشی😔

صفر درصد چون اصلا تحویلم‌ نگرفت. بهش گفتم دیلیت میزنم گفت بسلامت خوشبخت بشی😔

خب پس چی 

ازش تایم بگیر بگو بهش بهم وقت بده 

اگر اینقدر خوبه بهش برگرد بعدها پشیمون میشی ،مشاوره حتما برو