2777
2789

خسته شدم 

هرچقد میخوام خودمو گول بزنم یگم قوی باش ، انگیزه داشته باش ، ادامه بده ، زندگی همینه و....

نمیشه 

شاید مشکل بزرگی هم نداشته باشما 

ولی خستم بخدا 

نمیدونم چطوری التماس خدا کنم بگم زندگیمو تموم کنه 

به پیر به پیغمبر نمیخوام زندگی کتم بابا

من ترجیح میدم بمیرم

ایکاش میشد برم یه یه خواب عمیق

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

منم 

یه غمایی هست ک باهیچ غمی برابری نمیکنه ازبس که دردناکه مثل غم پدرمادر. . . مادرم جلوچشمام داره آب میشه و من کاری از دستم برنمیاد براش انجام بدم💔ی وقتای که مشغول انجام دادن کاریم یهو یادم می افته ب مادرم چقد سخت میگذره قلبم تو سینم مچاله میشه خیلی دردناکه    دلم میخواد یروز صبح بیدارشم ببینم معجزه اتفاق افتاده و حال مادرم خوب شده. . .میدونم براخدا که سخت نیست اما باید بخواد!    منتظرم خداجون  میدونم من آدم بدی ام ک گاهی ناسپاسیتو میکنم گله میکنم داد میزنم اما خودت ک از دلم خبر داری میدونی قلب هزار تیکه من دیگه توان این غمو نداشت . . .ازم بدل نگیر ، ببخش من و  و من منتظر اجابتت میمونم . . .شادم کن با معجزت ای صاحب کرم و لطف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشو دختر ب این چیزا فکر نکن بجاش برو پیش یه روانشناس کم کم حالتو خوب کنورزش کنکتاب بخونخودتو رشد بد ...

روانشناس رفتن هم پول میخواد لعنتی 

شاید اگه پولدار بودیم ۹۰درصد مشکلاتم حل بود

اگه خدا بخواد میشه 😍😘