2777
2789
عنوان

سلام لطفا غذا ایده بدین

414 بازدید | 42 پست

فردا شب مهمون دارم 

قیمه و سالاد ماکارونی میخوام درست کنم 

یه نوع خورشت دیگه چی بپزم؟ 

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بنظرم اصلا ترکیب جالبتی انتخاب نکردی

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرغ بپز

گفتنه مرغ نمیخورن

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖
بنظرم اصلا ترکیب جالبتی انتخاب نکردی

خب چی درست کنم  مرغ گفتن نمیخوریم

میتونی مرغ بزاری 

حالا یا زرشک پلو یا  مرغ ترش 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
اگر مهمونی رسمی هست بنظرم قیمه مناسب نیسقورمه و مرغ یا فسنجون اینا بزار

مرغ گفتن نمیخوریم 

فسنجون هامم خوب از آب در نمیاد

خب چی درست کنم مرغ گفتن نمیخوریم

قورمه سبزی چلو گوشت 

با آش رشته یا آش ماست 

ما این ترکیب هارو باهم برا مهمون میپزیم

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )