2777
2789
عنوان

دلم گرفته💔

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دارم میرم توی ۴۱ سال بنظرت کی میخواهد وقتش برسه

به سن و سال نیی عزیزم

چی میخواستی که بهت نداد؟

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀

به سن و سال نیی عزیزمچی میخواستی که بهت نداد؟

دنیا خیلی ب من بدهکاره اونم زیاد از زمانی ک جنین بودم ب محض تولدم طلاق پدر و مادرم توی فقر زیر دست پدر ناتنی دوم مسافرتی ک هیچ وقت قسمتم نشد زندگی های ک دوستام هم کلاسی هام داشتن من یک صدم زندگی اونارو نداشتم حتی سهم ما از خوراکی مدرسع یک نون خالی بوداونا بهترین وسایل و امکانات اذواج کردم بیشتر افتادم توی چاله اما اینبار فرق میکرد داشت و داره وخسیس هست نه مسافرتی میبره نه ب لباس و خوراک و پوشاک اهمیتی میده دنیایی ثروتشو ب پای برادرش داد رفت هوا نکرد یک خانه تهیه کنه ک من الان مستاجر و آواره خونه مردم در صورتی ک اگر اون ثروت رو خرج ما میکرد باید توی قصر بودم نه مستاجر خونه مردم

دنیا خیلی ب من بدهکاره اونم زیاد از زمانی ک جنین بودم ب محض تولدم طلاق پدر و مادرم توی فقر زیر دست پ ...

عزیزم🥺

خدا خیلی بزرگه مطمعن باش روزای خوب تو هم میاد هنوز هم دیر نیس

عاشق طراحی و نقاشی کردنم 🎨🤍🌱 میشه برای رسیدنمون بهم تو دلت دعا کنی🫀